Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként lehet ezt úgy elmondani, hogy megértse?

ha akarsz tőle valamit engedd hogy ki mutassa engedd el a múltat az jó pont hogy szexeltek ha utána rossz akkor sajna csak azt akarja
döntsd el hogy neked megéri-e így
annyira nem látok kivetni valót neki jó neked jó ennyi

Nem lehet ezt máshogy elmondani, mint ahogy már megtetted. Az meg teljesen mindegy, hogy tényleg csak vicc volt, vagy sem, túlreagálod, vagy sem. Nincs egy szemernyi türelme sem, hogy megnyugtasson, rendbe hozza, hogy beléd taposott. Nem is akarja a legkevésbé sem megerőltetni magát ezzel kapcsolatban.
Te döntésed, hogy így akarod-e leélni a hátralévő éveidet, vagy sem.

Sehogy sem fogod megértetni vele, mivel nem is akarja megérteni. Azt élvezi, hogy megalázhat téged büntetlenül.
Itt inkább az a kérdés, hogy miért tűröd ennyi ideje? Nem, a szereted nem megfelelő indok. Ilyen lényt normális önbecsüléssel rendelkező nő nem tudna szeretni és elviselni ennyi ideig. Te megtetted. A nagyobb probléma veled van.

"hogy lassan olyan vagyok, mint egy telesz..rt búvárruha."
Nekem ez a kijelentés is bőven elég lenne az azonnali váláshoz. Társat választottam anno, nem sértegető bunkó fa.szt. Ha már itt tart menjen a pcsába.

Csak rinyálsz, de magadért nem állsz ki. A hiba főleg nálad van. Dobd ki, ha nem változik,de eddig sem volt változás. Ezután sem jön el a csoda, hiába várod. Félsz az egyedülléttől ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!