Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miként lehet ezt úgy elmondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként lehet ezt úgy elmondani, hogy megértse?

Figyelt kérdés
Jó pár éve a férjem két lábbal tiporta sárba az önbecsülésem, az önbizalmam. Nem egyszer elmondta, hogy nem vagyok nő, b nem vagyok jó semmire és egy nő csak addig jó, míg néz ki valahogy. Utána mondta, hogy ő ezt csak viccből és dühből mondta. Már az elmúlt években többször elmondtam neki, hogy ezt én soha nem fogom neki megbocsájtani. Mostanában állandóan jön az ölelj meg, puszilgass szöveggel. De nekem semmi kanalam az egészhez. És mikor elmondom, hogy ezért nem, akkor hülye vagyok. Elmondom, hogy egy kis dicsérete vágyom, hogy egy kicsit különlegesnek érezzem magam. Elmondtam, hogy tudom, teljesen más kinézetű lányokra vágyik, nem ilyenre, mint én. És ilyenkor sem mondja, hogy dehogyis, te is szép vagy, vagy szép a szemed, vagy ezért azért szeretlek. Hallgat, tehát igaz, amit mondok. Mindig azt mondja, miért várom el, hogy hazudjon. De legalább kicsit hazudna. Majd kiderült, hogy nekem mindig azt mondja, nincs pénze, ehhez képest a síút ára már félre van rakva, ahova jövőre fog menni, természetesen nélkülem, mert neki ez jár. Kérdeztem, hogy és a családi nyaralásra való? Erre teljesen felháborodott, hogy milyen nyaralás, mert ő nem akar velem nyaralni, mert mindig balhét csinálok. Mert nem bírom megérteni, hogy ő csak viccelt. Azzal, hogy nem vagyok nő, hogy még házvezetőnek sem vagyok jó, hogy lassan olyan vagyok, mint egy telesz..rt búvárruha. Bármikor elmondom, hogy ez bánt, a válasz az, hogy mindent felfújok és mindenből csak balhét csinálok.
2021. febr. 12. 08:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

ha akarsz tőle valamit engedd hogy ki mutassa engedd el a múltat az jó pont hogy szexeltek ha utána rossz akkor sajna csak azt akarja

döntsd el hogy neked megéri-e így

annyira nem látok kivetni valót neki jó neked jó ennyi

2021. febr. 12. 09:07
 12/29 anonim ***** válasza:
Amúgy pasi a kérdező csak mondom!
2021. febr. 12. 09:07
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem, nő vagyok
2021. febr. 12. 09:13
 14/29 anonim ***** válasza:

Nem lehet ezt máshogy elmondani, mint ahogy már megtetted. Az meg teljesen mindegy, hogy tényleg csak vicc volt, vagy sem, túlreagálod, vagy sem. Nincs egy szemernyi türelme sem, hogy megnyugtasson, rendbe hozza, hogy beléd taposott. Nem is akarja a legkevésbé sem megerőltetni magát ezzel kapcsolatban.

Te döntésed, hogy így akarod-e leélni a hátralévő éveidet, vagy sem.

2021. febr. 12. 09:42
 15/29 anonim ***** válasza:
Ha van rá módod, ne maradj ebben. Ez mérgező, lélekölő, önképromboló!! Ki fogsz virágozni, magadra találni nélküle. Ne nézz "ebbe a tükörbe" amit ő tart eléd mert csak hervadni fogsz így. Amit leírtál látszik, hogy ettől az embertől nem érdemes semmit várni, sajnos nem becsül.
2021. febr. 12. 10:16
 16/29 anonim ***** válasza:

Sehogy sem fogod megértetni vele, mivel nem is akarja megérteni. Azt élvezi, hogy megalázhat téged büntetlenül.

Itt inkább az a kérdés, hogy miért tűröd ennyi ideje? Nem, a szereted nem megfelelő indok. Ilyen lényt normális önbecsüléssel rendelkező nő nem tudna szeretni és elviselni ennyi ideig. Te megtetted. A nagyobb probléma veled van.

2021. febr. 12. 11:22
 17/29 anonim ***** válasza:

"hogy lassan olyan vagyok, mint egy telesz..rt búvárruha."

Nekem ez a kijelentés is bőven elég lenne az azonnali váláshoz. Társat választottam anno, nem sértegető bunkó fa.szt. Ha már itt tart menjen a pcsába.

2021. febr. 12. 13:12
 18/29 A kérdező kommentje:
Mai alakítása: home office-ban vagyok itthon, beteg a gyerek. Az egy dolog, hogy eszébe nem jutott, hogy esetleg itthon maradjon, mert neki sok munkája van. Még jó, hogy nekem nem. Egész héten délre kész volt az ebéd, ketten a gyerekkel itt ültünk 1 órát, hogy együtt együnk. Ma megcsúsztam az ebéddel, mert dolgoztam, a gyerekkel az új anyagot tanultuk. Hazajött negyed 1kor,lehordott,hogy mi az, hogy nincs kész az ebéd és ő akkor eszik kenyeret. Elment, fél 1kor, 2 percre rá kivettem a sütőből a lasagnét. De már kész lett volna hamarabb, ha hajlandó kivenni. És kifejtette, hogy minek akarom ezt a hülye együtt evést, semmi értelme.
2021. febr. 12. 13:14
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Csak rinyálsz, de magadért nem állsz ki. A hiba főleg nálad van. Dobd ki, ha nem változik,de eddig sem volt változás. Ezután sem jön el a csoda, hiába várod. Félsz az egyedülléttől ugye?

2021. febr. 12. 13:22
 20/29 A kérdező kommentje:
#19 igen, félek. Sosem éltem egyedül.
2021. febr. 12. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!