Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként lehet ezt úgy elmondani, hogy megértse?
Figyelt kérdés
Jó pár éve a férjem két lábbal tiporta sárba az önbecsülésem, az önbizalmam. Nem egyszer elmondta, hogy nem vagyok nő, b nem vagyok jó semmire és egy nő csak addig jó, míg néz ki valahogy. Utána mondta, hogy ő ezt csak viccből és dühből mondta. Már az elmúlt években többször elmondtam neki, hogy ezt én soha nem fogom neki megbocsájtani. Mostanában állandóan jön az ölelj meg, puszilgass szöveggel. De nekem semmi kanalam az egészhez. És mikor elmondom, hogy ezért nem, akkor hülye vagyok. Elmondom, hogy egy kis dicsérete vágyom, hogy egy kicsit különlegesnek érezzem magam. Elmondtam, hogy tudom, teljesen más kinézetű lányokra vágyik, nem ilyenre, mint én. És ilyenkor sem mondja, hogy dehogyis, te is szép vagy, vagy szép a szemed, vagy ezért azért szeretlek. Hallgat, tehát igaz, amit mondok. Mindig azt mondja, miért várom el, hogy hazudjon. De legalább kicsit hazudna. Majd kiderült, hogy nekem mindig azt mondja, nincs pénze, ehhez képest a síút ára már félre van rakva, ahova jövőre fog menni, természetesen nélkülem, mert neki ez jár. Kérdeztem, hogy és a családi nyaralásra való? Erre teljesen felháborodott, hogy milyen nyaralás, mert ő nem akar velem nyaralni, mert mindig balhét csinálok. Mert nem bírom megérteni, hogy ő csak viccelt. Azzal, hogy nem vagyok nő, hogy még házvezetőnek sem vagyok jó, hogy lassan olyan vagyok, mint egy telesz..rt búvárruha. Bármikor elmondom, hogy ez bánt, a válasz az, hogy mindent felfújok és mindenből csak balhét csinálok.2021. febr. 12. 08:25
1/29 A kérdező kommentje:
Egyszerűen rág belülről, nem tudok túl lépni rajta. Mikor 180 fokban fordul egy 18 éves csini cicamica után, én meg ott vagyok leharcolt 40es családanya. És tudom, minden férfi megnézi a nőket, csak kértem, hogy ezt is a társaságomban mellőzze, mert rosszul esik. Itt is én vagyok a túlérzékeny.
2021. febr. 12. 08:32
2/29 anonim 

válasza:

leszögezem hogy fiatal vagyok 24 ezért lehet nem tudok jó tanácsot adni
szerintem ez így nem igazi kapcsolat eleve az hogy egy jó szót sem kapsz tőle sőt csak bántást ki hagy dolgokból szinte külön kasszán vagytok másokra vágyik nyíltan talán félre is....
sajnos ezt jobban nem tudod elmondani neki
3/29 anonim 

válasza:

Válj el és keress mást. Az se biztos, hogy nincs valakije.
4/29 anonim 

válasza:

nem érti meg hogy egy kis kedvességre vágysz
oké meglehet nézni a nőket de az ég szerelmére legalább ne bántson téged
de eleve rossz hogy így bánik veled
5/29 anonim 

válasza:

Most milyen választ vár? Én mindig elmondom, hogy egy nő, hacsak nem a napi szintű megélhetése múlik rajta, akkor ne házasodjon. De ti minden áron feleségek akartok lenni, szerető helyett.
6/29 anonim 

válasza:

egy nő feleségként is nő és szerető én pl imádom a nejem 10 év után is
előtte volt pár kaland de vele a legjobb dugni szexelni szeretkezni
7/29 A kérdező kommentje:
Hát, állítólag velem is jó, legalábbis ezt mondja. Csak a mindennapokban nem mutatja ki. Illetve már most kimutatná, de én már nem hiszek neki. Mindig az jár a fejemben, hogy biztos szexet akar, és csak azért kedves. Mert általában mikor megvolt a szex, utána visszatér az igazi arca.
2021. febr. 12. 08:48
8/29 anonim 

válasza:

7.-nek.
De azért magadra engeded? Ostoba vagy!
9/29 A kérdező kommentje:
Néha nekem is szükségem van a szexre.
2021. febr. 12. 08:57
10/29 anonim 

válasza:

9.-re.
Ja, akkor meg mit sír a szád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!