Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen apró jeleket adjak, hogy megértse, és ne kelljen elmondanom? F
Figyelt kérdés
Szeretek egy lányt, valószínűleg ő sem közömbös velem. De nem akarom neki elmondani, inkább azt szeretném, hogy rájöjjön. Milyen apró jelekből venné észre? 17/F2016. febr. 21. 23:01
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg könnyebb ha egyszerűen elmondod neki, és akkor semmi félreértés, hogy más jeleid meg mondjuk nem azt sugallják.
Amúgy meg ha a cél az hogy megtudja, hogy tetszik neked, akkor meg inkább csak nyelj egy nagyot és mond el neki, nem olyan nehéz. Nincs semmi félreértés. Sok sikert 17/f
2/5 anonim válasza:
Tudom, hogy ez most nem olyan válasz a kérdésedre amilyet szeretnél, de ha tudod (vagyis feltételezed), hogy nem vagy közömbös neki, akkor miért szeretnéd itt körüljárni a forrókását? Szerintem inkább mond el egyenesen a szemébe :) Hidd el... sokkal egyszerűbb, mint hinnéd! ;)
3/5 anonim válasza:
Voltbarátommal úgy volt, hogy elhívott párszor sétálni. Egyik ilyen alkalommal leültünk nézni a csillagokat és akkor átkarolt, majd megfogta a kezem. Ebből leesett. :D
És hát így jöttünk össze.
4/5 anonim válasza:
Ezzel fogod elb aszni a csajt. A lányok a határozott, magabiztos srácokat szeretik. Oda mész hozzá -nem kell ilyen csillagos ég, meg randi, stb- szóval oda mész hozzá bármikor, bárki előtt és azt mondod neki: Figyelj, szeretlek bzmeg (ezt nem szükséges hozzátenni, csak az érzékletesség kedvéért írtam ide), úgy szeretlek, hogy a sz arodat is megenném! Hagyd a francba a sok páwaköcsögöt, én boldoggá teszlek!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kedves utolsó, igazad lehet:D de azért hozzáteszem, szóba sem állna a lány egy páwaköcsöggel, metálosok vagyunk:P
2016. febr. 22. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!