Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyakori a "nincs ló, a szamár is megteszi" mentalitás?
Ti sem tudjátok mire vélni az ilyen felfogást? Az ismeretségi körömben nem egyszer látom, hogy valaki mindennek lehordja a párját a háta mögött, de váltani nem mer, hanem inkább benne marad egy langyos kapcsolatban. Én úgy gondolom, hogy nem kötelező egy rossz kapcsolatban ragadni, ha végképp nem működik, inkább lépjünk ki belőle. A társas magánynál rosszabb nincs. Inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban!
Ti hogyan gondoljátok?
86-os. 4 évet vártam rá. Nemrég megszerezte a számomat, mert csak a munkahelyit tudta...hogy elmondja, most azonnal le akar velem feküdni. Elvált, mert szerelmes lett egy nőbe, most egyedül maradt és valahogy túl akarja élni.
Magyarul én voltam mindig is a B terv, a szamár a ló helyett, az átlagos nő a jó nő helyett. A kis hülye, akinek a rajongása hízeleg. Lekoptattam amúgy, mielőtt elmondta volna, mi célból keres, olyan szinten tönkrevágott egészségileg az, amit művelt velem az elmúlt években, hogy soha többé nem merek levetkőzni senki elől, sebek vannak rajtam évek óta. Ő azt mondja, nem hazudott nekem szerelmet soha.
Az utolsó alkalommal megcsókolt, aztán dobott azzal a szöveggel, hogy megzavartam és ebből csak fájdalom születne, ezért le kell zárni.
Nem szeretett engem soha, nem kötelező. De teljesen felesleges volt azt hazudni, hogy megzavartam. Csak egy rajongó voltam, akinek kiszívta a vérét. Nem kellettem igazán neki soha semmire.
Úgy tűnik, neki se jött össze a nagy szerelem. Eldobta a családját valakiért, aki nem szerette őt igazán. Vígasz szexre most már kellenék. De ha egyetlen férfi lenne a világon, akkor se lenne esélye nálam most már. Igaz, másnak se nagyon. Éreztem már vonzalmat azóta, de csírájàbam fojtottam el, nem volt nehéz.
Vicces, nem sokkal szept.10.után hívott fel, hogy felvilágosítson, mennyire szerelmes másba. Milyen hülyeségeket írtam szept.10-én...
Meg lehet nézni, mit tett vele a kapuzárási pánik. Kb. 10 évet öregedett ránézésre, anyagilag tönkrevágta magát és a családját, az imádott gyerekei, az otthona...Nekem nem mesélt részleteket, de hát mindent felpakol a netre. Arra se volt nehéz rájönni, ki az a végzet asszonya, aki annyival többet ér nálam. Huszonéves bombanő, aki gondolom nem tudott mit kezdeni a hétvégi láthatásokkal. Nem nehéz kitalálni ezt sem.
Ő meg pasi létére az asztrológusokat faggatja, mint én.😆 Szánalmas bohócot csinál az emberből a szerelem. Hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!