Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyakori a "nincs ló, a szamár is megteszi" mentalitás?
Ti sem tudjátok mire vélni az ilyen felfogást? Az ismeretségi körömben nem egyszer látom, hogy valaki mindennek lehordja a párját a háta mögött, de váltani nem mer, hanem inkább benne marad egy langyos kapcsolatban. Én úgy gondolom, hogy nem kötelező egy rossz kapcsolatban ragadni, ha végképp nem működik, inkább lépjünk ki belőle. A társas magánynál rosszabb nincs. Inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban!
Ti hogyan gondoljátok?
Ismerek olyan családot ahol kitosszák a fényképeket-közös ünnepek stb-közben már mindkettő csalta/csalja egymást.. :))) Na ez az amit én végképp nem értek.
Szerintem nem elég tudatosan élik az életüket..csak sodródnak..vannak akik hétköznap nem is találkoznak szinte..
Az ilyesmit én sem tudom mire vélni. 🤷♀️
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
A lustaság, megszokás, kényelem nagy úr, főleg x év felett mikor már az emberek cinikusabbá is válnak! Hacsak nem jön egy mindent elsöprő szerelem. És most nem a kapuzárási pánikra gondolok.
Vannak akik az eszükkel tudják butaságot csinálnak, mégsem lépnek gyávák hozzá, határozatlanok, már annyira kicsinálta őket a párkapcsolat hogy önbizalmuk sincs. Nagyon nem könnyű dolgok ezek sajnos.
Utolsó voltam..47/Kislány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!