Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nálatok is vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok is vannak olyan problémák, hogy a párotok azt hangsúlyozza bármikor kaphatna mást?

Figyelt kérdés
Nálunk ez folyamatos gond. Igaz nem mutatom de tényleg nagyon bánt. Majd nem napi szinten hangsúlyozza a párom, hogy ő bárkit megkaphatna, minden ujjára kapahtna mást. Engem pedig folyamatosan lemondd, hogy senkinek sem kellenék, megaláz a barátai előtt.
2021. febr. 10. 17:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Megbeszélted vele ezerszer, ugyanúgy megy tovább. Miben reménykedsz? Teljesen egyértelmű, hogy ez így fog menni a végéig.

A vége az lesz, hogy elkezd melletted ismerkedni, és ha lesz más, kihajít. Esetleg te mész bele megcsalásba az első pasival, aki mond valami szépet.

Ennek így mi értelme?

Dobd ki a p..ba! Mindenhol tiltás, törlés. Mi az, hogy nem hagy békén? Mit tud tenni, hogy újra együtt legyetek? Semmit.

Legfeljebb pár hétig nem mész sehova egyedül. Így is bőven megéri, ha utána szabad leszel.

2021. febr. 10. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem mondott és nem is mondana ilyet!

Ha ilyet mondana nekem valaki már sétálnék is ki az ajtón, nem hagyom magam megalázni senki által. Ha pedig nem nem hagyna békén, találkozhatna a bátyámmal és a fiú barátaimmal, de azt nem köszönné meg az biztos.

2021. febr. 10. 18:23
 13/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nincs ilyen problémám, de ha a párom ilyet mondana, akkor mehetne keresni azzal a lendülettel, hajrá, viszlát lol. Miaf-sz.

Figyelj, a párod nem az, amit mond. A párod az, amit csinál. Szóval oké, ígér neked szépe meg jót meg változtat. Tesz bármilyen erőfeszítést, hogy változtasson? Vagy a konfliktus után két napig oké, aztán megint kezdődik előlről? Ha az emberek megmutatják, milyenek valójában, akkor azt el kell hinni nekik, anyukám.

2021. febr. 10. 18:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként, nagyon idősen tanácsolom, hogy minél hamarább szakíts vele.

Ez egy beképzelt, pökhendi, egészségtelenül magabiztos ember. Fentebb már említették, hogy magához akar láncolni, hogy uralkodhasson fölötted, hiszen (szerinte) "nem kapsz mást", de ő a hős, hogy az érdekedben "feláldozza magát", hogy Neked "jó legyen". Mindennek a netovábbja, hogy Téged mások előtt is megaláz.

egész életében ilyen lesz, mert már a vérében van. Szakíts!

2021. febr. 10. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem soha senki nem mondott még ilyet, valószínűleg el is küldtem volna a fenébe. Valami gond van a pároddal, valami lelki nyomora van.
2021. febr. 10. 19:14
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont, hogy ő nem kell senkinek és rád mutogat. Egyedül is jobb mint vele szerintem!
2021. febr. 10. 19:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hasonlo helyzetben voltam, es sikerult annyira lerombolnia az onbizalmam, hogy tenyleg elhittem hogy ugysem lenne mas velem. 4 evig maradtam vele emiatt es ossze is koltoztunk, hatalmas ero kellett ahhoz hogy szakitani tudjak, es igaz hogy nem volt egyszeru. Igaz az is hogy probal nem beken hagyni, 2 eve szetmentunk mar es meg mindig probal uj es uj profilokrol irni, neki azota sincs kapcsolata, nekem par honap mulva lett. Es igen, nehez megallni hogy semmire se valaszoljak, de ezt kell, mert hiaba mondanam el a velemenyem, vagy kuldenem el melegebb eghajlatra, az csak hergelne. Nem szabad ra reagalni, az az egyetlen amit ilyenkor tenni lehet.

Ne kovesd el azt a hibat mint en, hogy evekig benne maradsz a kapcsolatban, ami nem normalis. Mert ez a viselkedes nem az!

Minden egyes eltelt nappal, honappal csak nehezitesz a helyzeten, annal rosszabb lesz kesobb. Lepj amint tudsz!

Nehez volt nekem is, hogy vegre a sarkamra alljak de sokkal boldogabb vagyok azota, miota latom milyen egy szellemileg is epito kapcsolat, es habar az onbizalmam meg nem a teljes de nagyon sokat fejlodtem, neked is sikerulni fog!

Ha szeretnel beszelgetni irhatsz privatban is nyugodtan, sok erot es kitartast kivanok neked, hogy veget tudj vetni ennek a kapcsolatnak! Semmikepp ne menj bele a koltozesbe, hidd el sokkal rosszabb utana, en a sajat karomon tanultam meg. Egyik naprol a masikra egy bortonben ereztem magam.

Mai fejemmel nem is ertem hogy lehettem benne ebben, miert nem tudtam lepni, de akkor tenyleg nem birtam, ugyhogy maximalisan aterzem a helyzeted.

Fogadd meg mindenki tanacsat, ez a viselkedes semmilyen modon nem fer bele egy parkapcsolatba, es ez meg lehet csak a kezdet is. Szakits, minel elobb, es legyel nagyon hatarozott!

2021. febr. 10. 19:42
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az exem pontosan ugyanezt a dumát nyomta, amit leírtál. Érdekes módon amikor kidobtam, én egyből találtam mást, ő meg évekig engem zaklatott, hogy mennyire szeret, és futó kapcsolatai vannak azóta is, én meg férjhez mentem.

Ha érdekel a tanácsom, vegyél rólam példát és hajítsd ki mihamarabb azt a palit. Csak a nárcisztikus barmok beszélnek így, azok mellé nem kell nő.

2021. febr. 10. 19:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Én már nagyon régen olvastam, de szerintem Rómeó nem ilyen hangon beszélt Júliaval.

Mondjuk ő szerette a lányt.

Szerinted ez a nyomi szerelmes beléd?

Tisztel egyáltalán?

Mi lenne ebből 4-5 év múlva?

2021. febr. 13. 02:31
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Exem a kapcsolatunk vége felé mondogatott ilyet (mint kiderült akkor már flörtölgetett).

Kidobtam, hát a szája nagy volt, de több mint 5 éve egyedül van (a csaj is pattintotta) :D, nekem meg féléven belül lett új kapcsolatom.

2021. febr. 13. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!