Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az összeköltözés kioltotta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összeköltözés kioltotta a lángot? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok, a barátnőm 22 éves. Én Budapesten lakom, ő pedig Oroszországban, de amíg itt tanul kollégiumban lakik. Heti 2-3 napokat eddig is nálam volt, mert a szüleim sokszor napokra elutaznak, azonban most úgy döntöttünk hogy egy hónapra szállodába költözünk a belvárosba, mert olcsóbb, mint egy albérlet. Ez az összeköltözés azonban rengeteg konfliktust eredményezett, nem komolyakat, inkább sok apróságot. Pár nap alatt ez odáig fajult, hogy tejesen elidegenedtem tőle, nem tudok “szerelmes” lenni, nem kívánom vele a szexet sem, teljesen befordultam, más ember lettem és látom, hogy ez neki fájdalmat okoz.

Mi tevő tegyek? Érzem, hogy velem van a baj, de nem tudom megmagyarázni, hogy miért ellenkezőleg sült el az összeköltözés, miért vagyok olyan, mint egy zsémbes öregember, akit zavar, ha megnyitja a csapot, zavar, ha valami videót néz, zavar, ha korán kel. 4 hónapja vagyunk együtt, és azt hittem készen állok a teljes összeköltözésre, mert eddig is heti pár napot egy háztartásban voltunk, de most mégis derült égből villámcsapás. Hogyan viszonyuljak hozzá úgy mint korábban? Szeretném boldoggá tenni.

2021. febr. 9. 09:44
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Az életben maradásért küzd az összes nem fideszközeli szálloda, bármit bevállalnak, hogy egy kis bevételre tegyenek szert. Nagyon elszomorító látni a sok szomorú dolgozót, akik nem tudják, hogy holnap még lesz-e munkájuk. Egyébként ha nem lenne a este 8 órás korlátozás akkor nem is lett volna szükség a költözködésre. Végül egyébként ma hazamentem napközben, tettem a dolgomat és este visszajöttem a hotelba. Minden a régi, tényleg szükség van külön töltött időre hogy a ne idegesítsük a másikat.
2021. febr. 10. 00:16
 22/22 anonim ***** válasza:

Amugy ha ez nem egy lakosztaly, csak szoba aggyal, furdoszobaval, akkor klausztrofobikus osszezartsag, Covid-intezkedesekkel, szar idovel.

Magadba kene nezned, nem te vagy-e idegbajos most.

De persze se bantani, se hulyiteni nem szabad a lanyt.

2021. febr. 10. 02:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!