Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összeköltözés kioltotta a lángot? Mit tegyek?
23 éves srác vagyok, a barátnőm 22 éves. Én Budapesten lakom, ő pedig Oroszországban, de amíg itt tanul kollégiumban lakik. Heti 2-3 napokat eddig is nálam volt, mert a szüleim sokszor napokra elutaznak, azonban most úgy döntöttünk hogy egy hónapra szállodába költözünk a belvárosba, mert olcsóbb, mint egy albérlet. Ez az összeköltözés azonban rengeteg konfliktust eredményezett, nem komolyakat, inkább sok apróságot. Pár nap alatt ez odáig fajult, hogy tejesen elidegenedtem tőle, nem tudok “szerelmes” lenni, nem kívánom vele a szexet sem, teljesen befordultam, más ember lettem és látom, hogy ez neki fájdalmat okoz.
Mi tevő tegyek? Érzem, hogy velem van a baj, de nem tudom megmagyarázni, hogy miért ellenkezőleg sült el az összeköltözés, miért vagyok olyan, mint egy zsémbes öregember, akit zavar, ha megnyitja a csapot, zavar, ha valami videót néz, zavar, ha korán kel. 4 hónapja vagyunk együtt, és azt hittem készen állok a teljes összeköltözésre, mert eddig is heti pár napot egy háztartásban voltunk, de most mégis derült égből villámcsapás. Hogyan viszonyuljak hozzá úgy mint korábban? Szeretném boldoggá tenni.

Dehogy töltötök együtt túl sok időt.. Orbitális láng lehetett, ha ennyitől kialudt.
A valasz egyszerű, nem vagy szerelmes. Koltozzetek szét.
3 év együtt élés után, gyerekkel is állandóan egymassal akarunk lenni és minden nap szexelunk. Szerintem ez a normális ilyen rövid kapcsolatban. Igen 3 év az nem sok, nemhogy 4 hónap..

3. irigyellek, ha tényleg ez van, de két kapcsolat nem egyforma.
Lehet hogy nem érzitek magatokat jól egy szállodában, nem tudom nekem idegen ez a hozzáállás, de én is néztem, h majdnem ugyan ott lennék.

"miért vagyok olyan, mint egy zsémbes öregember, akit zavar, ha megnyitja a csapot, zavar, ha valami videót néz, zavar, ha korán kel"
A csaj állandó jelenléte és zajolása zavarja. Eddig megvolt a magánszféra, most meg egymás szájában lógnak állandóan, ráadásul valszeg nagyon fiatalok, nincs bennük semmi tudatosság, ezért nem tudja azt sem értelmezni a kérdező, hogy mi zavarja igazából.
Talán a kérdést meg a leírást kellene elolvasni a saját kapcsolatotok kivetítése helyett.

Én 15 év elteltével sem unom a feleségem, sőt! Kifejezetten jó, hogy március óta mindketten home office-ban dolgozunk és több időt tölthetünk együtt.
Szerintem te nem szereted azt a lányt, szóval hosszútávon nem biztos, hogy erőltetni kell ezt a kapcsolatot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!