Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptok valamit a párotoktól?
Néha hoz nekem hamburgert vagy bármi gyors kaját , de mást soha nem kapok tőle. Én mindig főzök neki mikor nálam alszik , veszem a kedvenc üdítőjét , tusfürdőt neki. Ha mentünk néha étteremben azt is én fizettem " mert az én ötletem volt" . Hiába mondom neki hogy szeretném ha elvinne vacsorázni( mikor lehetett) vagy meglephetne valamivel mert jól tudna esni , néha virág ... de semmi soha
. Másnak is ilyen a párja ?
Férjem van, 25 év után is figyelmes. Ma fogyott el a narancsom, és hazafelé beugrott a boltba, és vett pár szemet. Túrórudit is hoz rendszeresen, kedvenc sós sütimet is a cukrászdából.
De ő mindig ilyen volt velem.
Párom tudja, hogy rettentően szeretem a virágokat, így 3 éve minden hónapban kapok tőle. Hol tulipánt, hol rózsát, hol 1 szálat, hol egy csokrot...
Emellett akármikor boltozunk, ő is, én is, mindig hozunk egymásnak valami meglepit. Én általában neki a kedvenc csokiját, ő nekem a kedvenc üdítőmet. Ezeket szó nélkül tesszük.
De ha mondjuk utalunk valamire pl. múltkor mesélte, hogy a kollégájának milyen király Star Warsos kulcstartója van. 1 hét múlva kapott egyet tőlem :)
Nekem ezek fontosak, mert az ajándékozás az egyik szeretetnyelvem, ő pedig szeret örömet okozni. De úgy veszem észre, hogy ő is mindig nagyon örül, ha meglepem, szóval már nekem is evidens, hogy mindig hozok valami apróságot. :)
Ezeken kívül ajándékozni évfordulón, szülinapon szoktunk csak. Valentinnapra most az a terv, hogy közösen főzünk itthon.
Első kapcsolata vagyok amúgy, mikor összejöttünk akkor is csinálta, mindig mikor kijött elém a munkahelyre hozott valami apróságot. Pedig sose kértem, szerintem ez ilyen ösztönös dolog volt benne már akkoris.
22L-24F
Nem vagyunk ajándékozósok, igazából egyikünknek sem szeretetnyelve, nem tartjuk fontosnak. Apróságokkal viszont szoktunk kedveskedni egymásnak.
Egy-egy csoki, sör, vagy akármi. Már az is tök jó dolog, ha szól, hogy hazafelé beugrik a boltba, kérek-e valamit.
Amióta a jelenlegi lakásunkban lakunk, azóta virágot is viszonylag gyakran (pár havonta kapok), ezen mindig jót kacagok. Hazafelé egy nagy temető előtt jön el, ami előtt rengeteg virágbolt van. Hát nem túl megerőltető félreállni és kikapni valamit egy vázából... De nem is ez a lényeg, értékelem, hogy olykor megteszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!