Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyek féltékeny ha elmegy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek féltékeny ha elmegy a buliba?

Figyelt kérdés
Én nem megyek és most nem is mehetek...de félek...
2008. dec. 2. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolat alapja a bizalom...
2008. dec. 2. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak akkor legyél féltékeny, ha te féltékeny lennél a helyébe, mikor te mész el buliba
2008. dec. 2. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Minek féltékenykedni???BIZALOM!!!!
2008. dec. 2. 23:28
 4/6 Srapnel ***** válasza:
100%
Elég fura kérdés, mert akármit is mondunk, ha féltékenykedő típus vagy, akkor úgyis az leszel. Szerintem önmagában az, hogy elmegy egy bulira, nem ok semmire. Szabad ember, oda megy ahová akar. Nem lehetsz mindig mellette.
2008. dec. 3. 08:14
 5/6 anonim ***** válasza:
2008. dec. 3. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálad ilyen eldöntendő kérdés? Ha azt mondom, legyél féltékeny, akkor az leszel? :D
2008. dec. 5. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!