Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnátok arra,ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok arra,ha a párotok 4 évnyi kapcsolat után is az exeit dicsérné?

Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 03:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Akkor meg kérdezném h miért is az exei neki, h ha ennyire jók voltak????
2021. febr. 8. 04:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Állítólag Ők mindent megtetettek neki lehetett rájuk számítani.Rám meg sose... Amikor ez nem igaz,igazából egyszerűen semmibe vesz.Saját dolgaimra ritkán volt időm mindig az ö dolgai voltak a fontossak. Dehát sose leszek jó neki.
2021. febr. 8. 04:33
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Én nem várnék 4 évet egy ilyen kapcsolatban...
2021. febr. 8. 04:56
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Hagyd, hogy téged is dicsérjen:)
2021. febr. 8. 06:16
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem lett volna 4 évig a párom, de valószínűleg 1-ig se.
2021. febr. 8. 06:34
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Értelmezhetetlen a kérdés, mert 1 évig sem maradftam volna vele ilyen viselkedés mellett.
2021. febr. 8. 06:39
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

Aha, igen, tényleg? Mit is mondtàl? Bocsi nem figyeltem. Jaaaa. Amugy csináljak neked is szenyot? De mondd, figyelek tényleg erdekelt. És most ki is az a Maris a történetben? Ja bocs Marcsa? Biztos ari lehet tenyleg csórikám.

Es hasonlok

2021. febr. 8. 06:48
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

Egy ember jelleméről és kapcsolati viszonyairól rengeteget elmond az, ahogy az exeiről beszél. Az is, ha az összeset szidja, mint a bokrot, az is, ha állandóan őket dicséri, miközben velem van. Nem gondolom azt, hogy exekről vagy rosszat vagy semmit, nem zavar, ha NÉHA megemlíti, hogy x dolgot jól csinálta, de egyrészt ebben ne legyen visszavágyó nosztalgia (mint itt), ne velem szembeállításként mondja (van némi különbség aközött, ha azt mondja, az exe milyen jó pogácsát sütött, meg kéne tudni a receptjét, és teljesen más, ha azt mondja, hogy fú, de rossz ez a pogi, az exe bezzeg mennyire pro volt ebben), és ne nézzen engem semmibe (mint itt).

Ha a párom olyan véleménnyel lenne rólam, mint a tied rólad, rég nem lenne a párom...

2021. febr. 8. 07:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Lelki terrorban tart, nem hagynám. Megkérdezném tőle miért van velem, ha az ex jobb?
2021. febr. 8. 08:07
 10/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem a párodat nem értem, hanem Téged. Ha az ex sokkal jobb volt, miért nem hagyod hogy menjen? Senkit nem lehet kényszeríteni, hogy a rosszabbat válasza. El kell engedni.
2021. febr. 8. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!