Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok erre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok erre? Adnátok még egy esélyt a kapcsolatotoknak?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a párommal és felmerült az első probléma köztünk, mégpedig az, hogy a párom szerint kapcsolatfüggő vagyok, nem hagyok neki életteret. Úgy gondolom, hogy ez egy könnyen megoldandó probléma amit meglehet beszélni, lehet rajta változtatni, és erre én hajlandó is vagyok. De a párom meg sem próbálta ezt megtenni, közölte a problémát aztán egyből le akarta zárni a kapcsolatot. Eltelt 1,5 hét, most akar újra beszélgetni, közeledik felém stb.

Ti mit tennétek a helyemben? Eléggé megbántott, mert szerintem ez nem olyan probléma amiért rögtön dobnia kellett volna, főleg mivel hajlandó vagyok változtatni. Nekem ez az első párkapcsolatom, nincs tapasztalatom még ezekben, ezért kérném a segítségeteket. Jogosan sértődtem meg, vagy ne rágódjak ilyen apróságon és beszéljek vele?

2020. okt. 29. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben nem mennék bele ilyen csiki-csukiba. Ha nem is az első kapcsolatodban lennél is általános, hogy az ember a kezdeti időben minél több időt akar a másikkal tölteni, amire még akkor is mondhatja a másik, hogy lassítsunk.

Mit csináltál, hogy így reagált (őszintén)?

2020. okt. 29. 17:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon jól csinálod, hogy változtatnál, megbeszélnéd ezeket. Ez szuper fontos és nagyon jó tulajdonságok egy kapcsolatban. Ő azonnal le akarta zárni, de lezárta? Vagy mi történt?

Amikor újra közeled feléd, bocsánatot kért? Megpróbálta megbeszélni, mit tett és miért?

Ha értelmesnek és jó embernek látom, én esélyt adnék neki és beszélnék vele, ezt hogy gondolta. A válaszai alapján döntenék, hogy adok e időt neki változni, hogy rájöjjön, a tetteinek van következménye és amit csinál az FÁJHAT neked, és gondolja át jól.

Nincs olyan, hogy jogos megsértődés. Semmin se kell sose megsértődni. Nem jó, hogy az emberek validáltnak érzik azt hogy rosszul érezzék magukat és haragudjanak másokra.

2020. okt. 29. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!