Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvesztem a maradék önbizalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztem a maradék önbizalmam is a párom mellett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 7. 00:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/163 A kérdező kommentje:
#38 igazából úgy történt, hogy én csak mutogattam neki eljegyzéses videókat, hogy maaajd a kesobbiekben hogy is kell ezt csinálni. Erre ő megtette és tudom mondhatta volna nemet is csak én egy kicsit komolyabban állok ehhez az egészhez, mert én már inkább a jövőre koncentrálok, hogy komoly kapcsolat, ház, család stb...amivel nem lenne gond, ha ő is így fogná fel. (esküvő úgysem a napokban lett volna, meg jól is esett akkor az egész, de már most inkább elfelejtenem és amíg tehetem egyedül építenem fel a jovomet, aztán keresnék valakit magamnak.)
2021. febr. 7. 02:59
 42/163 anonim ***** válasza:
100%
#40 Egyetértek,én is ezt tenném,normális ember így cselekszik.
2021. febr. 7. 03:00
 43/163 A kérdező kommentje:

Én ebből a szempontból vagyok álmodozó, hogy hiszek abban, hogy ez egy mesebeli kapcsolat lehet, mert régebben folyton egymást kerestük, amikor nem volt senkink és én inkább a jövőre koncentrálok, ő pedig azon gondolkozik, hogy mit kéne vennie, hogy legyen valami hobbija, miközben én mindent felreteszek, hogy az utolsó 5 Ft-ot is felrerakhassam.

Teszem hozzá naiv vagyok, és makacs.

2021. febr. 7. 03:04
 44/163 anonim ***** válasza:
100%

#41 Értem,van ilyen,nincs ezzel g csak szerintem egy kicsit gyors volt de hát mindig tanul valami újat az ember.

Jól hangzik a terved,de közben azért ne feledkezz meg arról sem hogy valakivel a szabadidődet boldogan töldsd el,mert ez is számít.

2021. febr. 7. 03:04
 45/163 A kérdező kommentje:
Úgy képzeljétek el! Egyszer lett volna alkalmunk összeköltözni...csaladon belül egy üres kertes házba, csak a számlákat kellett volna fizetni. Neki nem volt jó és visszajott az anyjához 1 héten belül. Mondtam neki (és a családom is), hogy költözzön hozzánk, mert nálunk nem kéne semmit fizetnie...neem ő marad az anyjával és fizeti havonta a rezsit. (ez ellen is vannak pontjaim, de ezek most mellékesek)
2021. febr. 7. 03:06
 46/163 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az nem jó megoldás ha mindent meg vonsz magadtól mert most vagy fiatal,lehetséges hogy később ezt bánni fogod,örülök neki hogy nem költekezel össze vissza minden hülyeségre.
2021. febr. 7. 03:07
 47/163 A kérdező kommentje:
Tudom hogy gyorsan haladtunk az egésszel. Szerintem az volt rá nagy hatással hogy én el akarok kotelezodni. Én meg mivel ilyen vagyok, azonnal megorultem minden lehetőségnek, de soha semmi nem jött össze.
2021. febr. 7. 03:09
 48/163 anonim ***** válasza:
100%
#45 Van ilyen,nem miden ember tud el szakadni a mama hotelből,mondjuk legalább meg próbálta de 1 hét után feladni. 😮
2021. febr. 7. 03:10
 49/163 A kérdező kommentje:
A fiatalságomrol pedig annyit szeretnék írni, hogy ittam már annyit, hogy meguntam hogy úgy keljek fel, hogy egy 💩darab vagyok, akinek szétmegy a feje 😂😂😂 inkább maradok józan bolond
2021. febr. 7. 03:11
 50/163 anonim ***** válasza:
100%

#47 Hová sitesz annyira? 😁

Van még időd nyugi.

2021. febr. 7. 03:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!