Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztem a maradék önbizalmam is a párom mellett. Mit tegyek?
8, 6: Látatlanba ítélkezni, hogy is írjam... nagyon egyszerű dolog. Nem kéne, és nem is erről van szó.
Kérdező, sajnos vannak ilyen jellemtelen alakok, sajnos én is ismerek ilyeneket. Ez nem neked szól, hanem az ő hitvány jelleme tükröződik vissza a környezetére... és még mennyi ilyen van. Ne vedd magadra, de ha ennyire nem egyenes és több vasat tart a tűzben, lépj ki az életéből, mert biztos vagyok benne, hogy van nála jobb!!! Sok erőt kitartást kívánok Neked!!! Ne hagyd magad!!! :)) Jobb lesz idővel!! :) Te ettől függetlenül lehetsz/vagy egy csodálatos fiú/férfi/lány/nő!!!!
3-as voltam.
Na pont az ilyen családot kerülném el.
Akit szeretek bármennyire is ideges vagyok akkor sem kiabálok vele,pont azok emelik fel a hangjukat akik éppen be sértődnek és hazudnak mert fáj nekik az igazság így védekeznek.
Az a baj tudom, hogy nem lesz jobb és próbálnék szakítani, de valahogy mindig rosszul időzítek. Na meg akkor azonnal azzal jön, hogy én mást keresek magamnak, meg hogy már biztos találtam is mást. Általában ilyenkor szokott jönni az hogy elkezdek sírni és egy szót nem tudom mondani, vaagy mostanában már párszor kihozta belőlem, hogy inkább ideges legyek és ilyenkor nekiesek, utána meg magamat hibaztatom megint, hogy mi a fenének estem neki. (mármint fizikailag)
(jaa és úgy hogy alapból nyugodt személyiségem van és ő a 2. ember aki kihozta idáig belőlem ezt az egész dühkitörést)
#12 Elnézést kérek,csak már elegem van abból hogy az ismerősöm itt siránkozik és még évek után is hisz a mesében.
8-as voltam.
#14 Most feküdj le aludni és holnap találkozz vele aztán mond neki hallgasson végig, csak annyit mondj neki sajnálom de ez így nem mehet tovább szakítok veled.
Ne engedd hogy érzelmileg zsaroljon,ha azt mondja megint biztos van más valakid mond azt hogy lehet,hagyd rá a dolgokat, elvégre ő kezdte és folytatta is.
Sok sikert!
15, de a kérdező az ismerősöd?! Nem. Félre kéne rakni a személyes "problémákat", hogy minél segítőbb választ tudj adni. Senki élethelyzete sem egyforma. Ennyiből vagdalózni.... Na mindegy, nem szeretném elvinni a kérdést.
Kérdező, ez így nagyon offos. Ne margyarázkodj neki, valahogy kezdj el lazábban viselkedni. Látja rajtad, hogy komolyan veszed, és kihasználja. Legyél vele érdektelen, flegma, hogy picit lazítsd ezt a nem normális kapcsolatot. Majd kérd ki magadnak, hogy te nem érzed magad jól ebben a kapcsolatban, és jelentsd ki, hogy neked ez nem megy tovább. Te nem tudsz ilyen kapcsolatban élni, neked nem ez az értékrended.... ...Nincs olyan, hogy más vitte rá. Eszem néha megáll a gerinctelenség netovábbján... Mindenképp úgy jelentsd be, hogy vége, hogy a cuccaidat már elvitted, és valaki van veled, hogy ne tudjon veled erőszakoskodni. Te ezt nem vagy köteles tűrni. Vagy játszd be azt a kártyát, hogy nem vagy hozzávaló. Ha kattant, komolyan el fog engedni nyugodt szívvel. :D Borzasztó....
Semmi baj,én megértelek.
Minden embernek jó ha van legalább egy olyan személy az életében akivel mindent meg tud beszélni.
Tudom semmi sem könnyű az életben,de ha úgy érzed hogy ez neked nem jön be,nem változik az a személy érted akkor sajnos nincs értelme érzelmileg tönkre tenni még jobban saját magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!