Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szexkapcsolatból több lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexkapcsolatból több lesz vagy így marad ?

Figyelt kérdés
Volt egy férfi akit megismertem,en mondtam az elején ,hogy semmit nem akarok ,csak hétvégére valakit ,de elfoglalt vagyok ,így nem kapcsolatot,viszont nem is egyejszakasat ...Ő is azt mondta,pont ezt keresi .Na most előadta a machot,meg hogy mekkora domináns és az is volt az elején,viszont 1 óra szex mellett 4-5 órákat beszélgetünk, elvitt randizni,ő nagyon nagyon elfoglalt (extrém sokat dolgozik és mindig csong a telefonja ),de rám van ideje ,amikor nekem jó ,azt mondta úgy intézi ,hogy tudjunk együtt lenni .Szerintem szeret velem lenni ,a szex nagyon jó stb ...azt gondoltam és lehet így is van ,hogy minden napra jut 100no ,azonban mindig elérhető este és keres stb....Viszont az utóbbi egy hétben azt mondta a telefonban ,eddig dominans voltam ,de veled kapcsolatban össze vagyok zavarodva ...és amikor együtt vagyunk (néztünk egy filmet ,odabujtam és ő megsimogatott,majd elvette a kezet ...,átölelt,aztán hátrébb huzodott).Szerintem kedvel, randizni visz,sokat beszélgetünk ,de az utóbbi egy hétben visszább vett és ennek semmi oka nem volt ...Viszont amikor együtt vagyunk ,nekem nagyon úgy tűnik ,hogy jól érzi magát ...Kérdésem:en sem tudom ,h mit akarok ,de szerintetek nála is ez van ? Vagy ő tényleg csak szexet akar ? De akkor miért a randi ,elmondott magáról egy csomó minden rosszat ,mutogatta képen a családját ,érdekli ,hogy mi van velem ,mit csinalok ,mi a véleményem ...És a nagy macho (kinézetre is egy szakallas,magas ,nagy ember ) mostanában egyre gyengédebb a szexben is ...Viszont nem presszeltem meg ilyenek ,mégis “visszalépett “ ,meg elejtette ,hogy most más ,mint amilyen szokott lenni ...szerintetek ez átmeneti ? Most van a visszavonulás és elgondolkodás szakasz ? Mert nem hinnem ,hogy véget akarna vetni az egesznek,szerintem bejön neki ....

2021. febr. 5. 11:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%
Nagyon naív vagy. Azért vett vissza, mert neki csak szex ez és nem több. Itt csak te akarsz többet mint ami valójában van. Sírás lesz ennek a vége
2021. febr. 5. 12:50
 12/22 anonim ***** válasza:

Eléggé furcsa história.Lehet nem akarja, hogy szerelmes legyél belé, mert nem akar komoly kapcsolatot, csak azt,ami miatt megismerkedtetek.

Ha otthon maradtok TVézni,talán jobban meg tudjátok beszélni a dolgokat.Majd ird meg,hogy mi történt.

2021. febr. 5. 12:50
 13/22 anonim ***** válasza:
63%

"de amióta érzi rajtam (nem direkt ,csak hogy odabujtam stb ) ,hogy en kedvelem nagyon ,na ő azóta vett vissza"

Ez elég egyértelmű jel. Megbonyolítottad, nem kellett volna.

Egyébként minden férfi álma a kötetlen szex és minden férfi rémálma, amikor a nő többet akar és vége a kötetlen szexnek. Ezen kívül ha ennyire népszerű, vajon hány ilyen nő van még az életében? Pl barátnő/feleség?

2021. febr. 5. 12:57
 14/22 A kérdező kommentje:
Holnap elhivott randizni megint ...
2021. febr. 5. 19:49
 15/22 anonim ***** válasza:
Akkor menj!
2021. febr. 5. 19:57
 16/22 anonim ***** válasza:
Minden rendben van?
2021. febr. 8. 12:09
 17/22 A kérdező kommentje:
Hat nem is tudom .már nincs is kedvem az egészhez ....Szombaton volt a randi,de tudom ,hogy szombaton is dolgozik ...küldött egy videót 17kor ,hogy nem tud jönni 18.00ra mert pakolnak.(tudom ,sokat dolgozik stb stb és örültem ,h elküldte a videót ,hogy ezzel is bizonyitson...) Na aztán jött később ,úgy volt ,hogy megyünk vacsizni ,de mivel en vártam rá egész nap és nagyon rossz kedvem lett ,elkezdtem főzni ,mert az kikapcsol...írtam neki ,h legyen éhes ,mert főzök ...megérkezett ,kajaltunk ,zenét hallgattunk ,filmeztunk,szexeltunk ...majd nem mertem mondani (eddig sosem ),hogy aludjon itt .....De ahogy elment ,olyan rosszul éreztem magam ,felhívtam és mondtam ,hogy ne gondolja túl ,de máskor szeretnem ha itt aludna ...a szofan (csak azért ,mert nem akarom elijeszteni ,azért mondtam ,h a szofan ).Ő meg mondta ,oké persze ,de eddig miért nem mondtam ? Ő azt hitte ,hogy en nem akarom ,h itt aludjon ....Oszinten ,sosem volt meg szexkapcsolatom,csak hosszú távú ,komoly ....de szeretnem megtartani ,mégha nem is lesz több ....viszont nem tudom ,hogy kommunikaljak...de az ottalvasnal is csak rám várt ...és mivel ez az eleje,jön a kisördög ,hogy nem is vagyok fontos ,ha később jött stb,pedig a baratnoim azt mondjak ,hogy örüljek ,hogy a kis idejét is velem akarja tölteni ..
2021. febr. 8. 15:23
 18/22 A kérdező kommentje:
Plusz ami meg zavar ,hogy mondta ,hogy minden nap akar jönni stb stb ,de az utóbbi idoben nem hív pl minden nap....lehet van 10 rajtam kívül ,de ez most mellékes is ,en egyenlőre azt szeretnem ,ha ide is jönne...amúgy minden jó ,működik köztünk ....azt sem hiszem ,hogy megunt volna ,viszont megfogadtam ,h nem fogom keresni ....varom ,h ő lépjen (vasárnap beszéltünk ,ma nem )...de mi van ha egész héten nem keres ? Most jatszmazzak vagy keressem en ? Mert ha keresem ,ugyis jön ,csak nekem meg olyan érzés,hogy en könyörgok a szexert,azt meg már csak nem ...
2021. febr. 8. 15:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Ne játszmázz ugyanannyira keresheted mint ő téged szólva nyugodtan keresd te lehet azt hiszi zavarban vagy a kérés miatt és azért nem hív
2021. febr. 9. 18:30
 20/22 anonim ***** válasza:

"de az utóbbi idõben nem hiv pl.minden nap"

En nem hivnám fel, várnám,hogy neki jussak eszébe,elvégre te vagy a nõ.

2021. febr. 9. 18:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!