Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom fehérneműs képet lájkol szakitsak vele?
A véleményetekre lennék kíváncsi arról van szó hogy barátom mindig csak olyan képeket lájkol be Instagrammon ahol vagy fürdőhába, fehérneműbe,melle kint van,segg kidobos ilyeneket olyat soha nem lájkol aholcsak arcát teszi ki valamelyik lány egyáltalán, egyszer felhoztam neki azt mondta semmi nincs benne
De most őszintén valami k@rv@s képeket lájkol úgy hogy barátnője van azért főleg még csak azokat ott gond lehet azt hozzá teszem előző barátnői nagy részét megcsalta de nem mindegyiket
a puszta lájkolásból, ha pl. nem írogat nekik, én nem csinálnék nagy ügyet.
(mellesleg nem értelek: az miben lenne jobb, ha más lányok segge helyett más lányok arcát lájkolná?)
az már nem valami jó, hogy ezek szerint hajlamos a megcsalásra.
Az sokkal jobb lenne mert most ha olyat lájkol ahol csak mindig teste kint van még fehérneműs az azt jelenti szerintem hogy velük is el lenne egy este
Meg hogy volt barátnője nagy részét megcsalta így azért ok is van
Az arcos válaszolónak azért nincs igaza, mert ha azért lájkolja valakinek az arcát, mert barátok, vagy művészi értéke van a képnek vagy valami hasonló az indok, akkor az nem kéne, hogy zavarja a másikat. Amíg minden barátjának az összes képét lájkolja, addig nem tudod egyértelműen eldönteni, hogy mi a cél.
Ebben az esetben viszont nagyjából egyértelmű, hogy miért és ezért ez egy másik helyzet, mint amikor szolid képeket is megnéz. Nálam nem férne bele, de össze sem jöttem volna olyan sráccal, akinek szokása megcsalni a barátnőit.
Szerintem pedig párkapcsolatban ez elég problémás viselkedés.
Nem azzal van a baj, hogy nézeget, nyilván mindenki megnéz másokat. Azzal van a baj, hogy ez a viselkedés proli, megalázó és tiszteletlen veled szemben.
Abban az esetben, ha mindkét félnél belefér a lájkolgatás, teljesen rendben van, de ha te csak megnézed a jópasikat és magadban nyugtázod, hogy "húde aláfeküdnék", addig ő is inkább csak csendben fantáziálgasson arról, hogy melyik instás ribijét dugná meg, nem kell lájkokkal mindenki számára nyilvánvalóvá tenni.
Hasonló a helyzet itt,
Ő állandóan szívecskés reakciót nyom nők képeire Facebookon, de hamarosan vége lesz, többet nem fogok megbocsátani neki mert mindig ugyanabba a hibába esik bele... Állandóan ismétli önmagát. Meguntam. Akkor legyen azokkal, engem is marhára idegesít, és már nem fog érdekelni tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!