Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon pici mellemre hol vegyek szexibb fehérneműt? Amiket vettem nem tetszenek a páromnak.
Egy előző kérdés ihletett meg, és mostanában, hogy új kapcsolatom lett foglalkoztat a kérdés.
Hol vehetek kis mellel, pushup nélküli melltartókat? Vettem bandeu melltartót azt mondta nem olyan jó.
Tippek?
Kérd meg, hogy kísérjen el, s válasszon ő.
Legalább huncutkodhattok közben a próbafülkében. ;)
#1 vagyok. Örülök, hogy lepontoztatok. Ebből látszik a magyar társadalom egyre csökkenő szövegertesi kompetencia készsége, továbbá az elkötelezettség a polkorrektség iránt.
Értem ezalatt, hogy a szöveg alapján (hangsúlyozom: a kérdező szövege alapján) azt a következtetést lehet levonni, hogy a kérdező párjának nem tetszenek azok a bizonyos melltartók, több melltartó közül egy sem. A kérdező nem említi, hogy a párjától esetleg kapott volna tanácsokat a melltartó kiválasztásával kapcsolatban, azt viszont említi, hogy magát a kérdezőt foglalkoztatja a kérdés. Ebből levonható a következtetés, hogy a párját feltehetőleg nem foglalkoztatja a kérdés. Ennek több oka is lehet. Nem érdeklik a szexi fehérneműk vagy nem érdeklik a kérdező mellei. Ezek a száraz tények.
A másik vizsgálandó szempont, hogy vajon nekünk válaszolóknak jogunk van-e közölni a száraz tényeket a kérdezővel, ha azok esetleg sértik az kérdező igen becses önérzetét. A lepontozásból azt a következtetést vonom le, hogy nincs hozzá jogunk, helyette inkább bíztassuk, hogy folytassa tovább értelmetlen fehérneművásárlási tevékenységét, aminek csak még nagyobb pofáraesés lesz a vége.
A harmadik szempont: miért nem a kérdésre válaszolok? (Hol vegyek szexibb fehérneműt?) A válasz egyszerű, azért nem a kérdésre válaszolok, mert a fenti logika mentén a kérdés maga értelmét vesztette, tehát helyette inkább a logikai bukfencre hívom fel a figyelmet.
Köszönöm a válaszaitokat.
Mindent felpontozok, talán a 2eset nem. Az első válasszal semmi problémám. Nem is értem a támadást irányomba. A kettes is egy vélemény és én elfogadom, hogy nem mindenkinek tetszik a kis mell, számomra is vannak kizáró tényezők.
Ő azt mondta szép a mellem, de a bandeau csak lenyomja szerinte. Igazából ennyi történt, fél mondat, nemtudom kell-e aggódnom ezen. Aggódok azon, amit azthiszem az előző kérdésben láttam, hogy kis cicikre csak óriás szivacsos melltartókat gyártanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!