Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak jobban tetszenek az alkalmi erotikus fehérneműk nőkön, mint a standard egyszerű darabok?
Én nőként nyilatkozok, de nekem az az észrevetelem, hogy én pl. alapjáraton egyszerű pamutbugyi és egyszerű melltartó viselő vagyok, de a szép fehérnemű ilyenkor ad valamit pluszt. Ellenben, ha mindig szép alsóneműt hordtam, akkor valahogy úgy már nem is volt érdekes, olyan megszokott volt az egész. Annyira nem lett értékelve.
De én az egyetlen extrémebb ruhadarab, ami minden férfinek nagyon bejön az a fűző (korszázs, mider).
A többit azt már férfija válogatja. Valaki az egyszerű fehérneműtől lázba jön és valakinek domina szerelés tök közömbös.
De nem kell alábecsülni az egyszerű darabokat, mert lényegében ezek az elfogadottabbak. Meglepő módon sok férfi nem igényli a felesleges csicsát.
eddig csak lányok válaszoltak...
senkit sem érdekel a fehérnemű, a segg a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!