Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csinálhatja ezt?
Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. Ha valami nagyobb veszekedés van a párommal (ami egyébként ritka), akkor utána egy ideig (változó, általában 1-2-3 hétig) úgy viselkedik velem, mintha csak barátok lennénk. Nem lakunk együtt. Keres, beszélünk, találkozunk, de alig ér hozzám, alig ad puszit, nem mond semmi kedveset. Nagyon sokszor próbáltam vele megbeszélni ezt, de nehéz vele ilyesmiről beszélni, annyit mond max, hogy úgyis vissza fog változni, meg hogy nincs semmi baj, minden oké. Szerintem lehet, hogy ő maga se tudja mért csinálja. De nekem hiányzik az ölelés, a puszi, stb, amiket hetekig megvon ilyenkor.. és ráadásul ideges is vagyok emiatt, sokszor elküldöm, hogy akkor hagyjuk, ha ő már nem akar tőlem semmit, ezzel még távolabb taszítom magamtól persze.. de ezt agyrém kivárni, mire visszatér belé a régi énje.. valakinek van ötlete, mi játszódhat le benne ilyenkor, mért távolodik el ennyire hetekre? Lehet, hogy igazából nem is szeret? De akkor utána mért változik vissza? Mert ha minden oké, akkor tényleg látom rajta, hogy vannak érzései felém. Nem értem.
Figyelj... Őszintén, szerintem akinek fontos vagy, tisztel és szeret teljes szívéből, az nem játszmázik, nem akarja szándékosan rontani a kedvedet semmi ilyesmivel.
Lehet, hogy egy-egy konfliktus után kiábrándul egy picit, ez érthető (ettől függetlenül illene erről is nyíltan kommunikálnia veled, főleg, ha kérdezed is), de szerintem ha hetekig tart ez a kiábrándultság, az nem jelenthet sok jót semmiképp.
Egyetértek a hatos válaszolóval, szerintem sem tudja pontosan a párod, hogy mit szeretne, ezért vannak ezek az ingadozások.
#1 voltam
2021. febr. 4. 16:04
12/18 A kérdező kommentje:
Igen sajnos igazad lehet..:(
2021. febr. 4. 16:08
13/18 A kérdező kommentje:
Viszont próbál, és tud is változni, ha nem lennék fontos, akkor is megtenné ezt? Pl még régebben ha összevesztünk akkor egyáltalán nem szólt hozzám 1-2 hétig, nem keresett, semmi. Mostmár beszélünk olyankor is, keres, ad puszit, de nem csókol meg, de ez már haladás a régihez képest, amikor eltűnt.. mondta magára, hogy konok és önfejű, lehet hogy magában viaskodik az önérzetével..? Én nem érzem úgy, hogy annyira hibás vagyok ha összeveszünk, de tény hogy az idegesség miatt eléggé le tudom ilyenkor támadni, nem tudok vele higgadtan beszélni, ha valami szarul esik amit csinál. Szerintem ez az, ami meg neki esik szarul, az önérzetének, de próbál változni. Szerintetek akkor..?
2021. febr. 4. 16:19
14/18 anonim válasza:
Csak ötletként kérdezem, hogy nem lehet, hogy meleg?
Ha eléggé szeretnek valakit, akkor a meleg (picit biszex) emberek is vonzódni tudnak a saját neműkhöz, aztán, ha elmúlik a szerelem, akkor hirtelen kiábrándul és nem kíván. Utána kicsit megint belédszeret és kezdődik előről.
2021. febr. 4. 16:45
15/18 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem hiszem, nagyon is férfias, semmi melegségre utaló jelet nem látok rajta, tipikus pasi.
2021. febr. 4. 16:52
16/18 A kérdező kommentje:
Egyébként hétvégén volt köztünk szex, szóval nem az van, hogy egyáltalán semmi.
2021. febr. 4. 17:39
17/18 anonim válasza:
Komolyan nem érted őt? Megbántod, szomorú, idő kell amíg túlteszi magát rajta. Lehet, hogy férfi, de ettől még érző lény.
2021. febr. 4. 17:41
18/18 A kérdező kommentje:
Oké, értem, csak ilyenkor annyira eltávolodik tőlem.. nekem ugyanúgy rosszul esik a veszekedés, meg ami kiváltja azt, mégis max pár nap, és hiányzik az ölelés, puszi stb. Neki olyan, mintha nem. Pedig amikor jó minden, akkor nagyon ölelkezős..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!