Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért csinálhatja azt, hogy rábeszél valamire azután terel?
Példák
Nagynehezen kikönyörgi rábeszél hogy menjek át hozzá pár napra ami nekem nem könnyű a kötelezettségeim miatt nagynehezen intézem a szabadnapokat, progikat lemondok és amikor a konkret időpontot beszélném meg vele vagy részleteket hogy neki pontosan mikor jo, akkor elkezdi hogy teljesen másrol beszél.
Vagy kérdezi mit csinálok, leirom miket intézek, segitség is jol jönne, akkor is elkezd terelni.
A kérdés arra vonatkozik ami mindezeket megelőzi, harcol, küzd, hogy lásson akár napokig, heteken át, bombáz a szerelmével, képes olyanokon kiborulni hogy nem irom elégszer hogy szeretem, készül a talalkozasra teljes gőzzel, toppra teszi magát, nem birja ki folyamatos videochat nélkül nélkülem, de amikor végre beadoma derekam, vagy infozok magamrol, a napomrol, olyan hideg kimért lesz. Terel, másrol beszél, az is hidegen haggya ha bevágom hogy akkor mégsem megyek.
Mire jo ez?
Aztán ugye én rendszerint szomoru leszek hogy beleéltem magam most pl a jövőheti nyaralásba vele, erre elkezdi játszani a közömbös "muchot"alfahimet, mutogatja magát elégedett vigyorral (vigyorgo képeket küld hogyan lőtte be a haját)miközben én a szállásrol kérdeztem a nyaralásrol es válaszok helyett szerelmes üziket szavakat ír -mond csak, terel es total nem erdekli ill az sem hogy miket infoztama napomrol.
Szoval mi a fr*ncnak küzd harcol balhezik majd' meghal nelkulem, ha azutan semmi?
Ez válasz volt a javábol. Pont ilyeneket is mondott . Hogy belőlem van full ereje és hasonlok. Nem is értettem eddig ennyire miről beszél.
Hálás köszi
Éppen agyon szivatom :)màr kiugrott az ágybol is.
Nem kell engem félteni. Birok az alfahimekkel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!