Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelitek azt, hogy ha valamire nemet mond a párotok?
Adott egy szituáció...
Lesz egy húzósabb rock koncert (Marilyn Manson) a nyáron, amire szeretnék elmenni (én vagyok a nő), a párom pedig kapásból elutasította, hogy már pedig én biztos nem megyek...
Mivel nem olcsó a jegy többé kevésbé elfogadtam ezt, viszont egy ismerősöm által 3-an ingyen bemehetünk rá. Most erre, hogy lehetne nemet mondani? Egész tini koromban rajongtam érte, és hiába járt többször Magyarországon nem tudtam elmenni rá (műtöttek, államvizsgáztam)...
Leszögezném, hogy nem vagyok egy vad rocker, nem öltözködöm úgy, de évekig hallgattam, szerettem a zenéjét, szeretnék rá elmenni...
A párom utálja, így arra is nemet mondott, hogy elkísérjen...
Elhiszem, hogy félt, de komolyan ez a hozzáállás jogos? Ha elmegyek megsértődik, ha nem megyen én leszek szomorú...
Komolyan közel a 30-hoz, elég gáz, hogy ilyenen bénázunk, és még sosem volt erre a gyerekes viselkedésre példa, mindent konfliktust tök jól megoldottunk eddig, de itt most elakadtam...
Ti mit csinálnátok?
Sehogyan nem kezelem, mert nalunk ez nincs jelen a kapcsolatunkban. Igy nezne ki a szitu kb:
- Szivem, megyunk MM koncertre?
- Ah nem tudod hogy utalom, de te menj ha akarsz.
- Oke.
Egyszer se fordult meg elo, hogy barmelyikunk is igy konkretan megtiltott volna valamit a masiknak, a baratod szanalmas es en szakitanek vele. A gyereke vagy, vagy mi? :DDD
Pedig this is the new shit.
Igazából én nem is tudom hogy reagálnék.
Elengedni elengednélek, mivel oda mehetsz ahova akarsz. Persze most csak így képletesen beszélek. Vagyis akkor elengedném a párom, de én nem biztos hogy vele mennék, sőt szerintem biztos nem. És motoszkálna bennem a tudat, hogy mi van ha bedrogoznák és olyat tennének vele, amit nem akar? Ő megroppan évekig lelkileg, én megroppannék és magamat hibáztatnám, hogy miért is engedhettem el magába. Egy ici pici vadulás és tönkrement 2 emberi élet. Ja bocs, 3. Mert a kis gyerkőc élete is örökre megváltozik, mikor elveszik tőlünk, mert képtelenek lennénk tovább nevelni.
Komolyra fordítva a szót, elengedném aztán meg otthon rágnám le a 10 körmöm.
És motoszkálna bennem a tudat, hogy mi van ha bedrogoznák és olyat tennének vele, amit nem akar?"
Mégis, hogyan drogoznák be? Felnőtt ember, tud vigyázni magára.
Soha, semmit nem tiltott meg nekem...ez az első, hogy így megmakacsolta magát valamiben. Először nem is vettem komolyan, azt hittem viccel...de hamar kiderült, hogy nem!
Ezért is ért váratlanul ez a hozzáállás...mert nem megszokott a részéről. Hiába érveltem, szerintem logikusan, semmivel nem jutok előrébb...
Oké, a koncert után pár héttel lesz az esküvőnk, lehet ezért pörgött így be? Na mindegy, majd lesz valahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!