Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan kezelitek azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan kezelitek azt, hogy ha valamire nemet mond a párotok?

Figyelt kérdés

Adott egy szituáció...

Lesz egy húzósabb rock koncert (Marilyn Manson) a nyáron, amire szeretnék elmenni (én vagyok a nő), a párom pedig kapásból elutasította, hogy már pedig én biztos nem megyek...

Mivel nem olcsó a jegy többé kevésbé elfogadtam ezt, viszont egy ismerősöm által 3-an ingyen bemehetünk rá. Most erre, hogy lehetne nemet mondani? Egész tini koromban rajongtam érte, és hiába járt többször Magyarországon nem tudtam elmenni rá (műtöttek, államvizsgáztam)...

Leszögezném, hogy nem vagyok egy vad rocker, nem öltözködöm úgy, de évekig hallgattam, szerettem a zenéjét, szeretnék rá elmenni...

A párom utálja, így arra is nemet mondott, hogy elkísérjen...

Elhiszem, hogy félt, de komolyan ez a hozzáállás jogos? Ha elmegyek megsértődik, ha nem megyen én leszek szomorú...

Komolyan közel a 30-hoz, elég gáz, hogy ilyenen bénázunk, és még sosem volt erre a gyerekes viselkedésre példa, mindent konfliktust tök jól megoldottunk eddig, de itt most elakadtam...

Ti mit csinálnátok?

2017. márc. 17. 15:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én tök nyugodtan közölném vele, hogy márpedig én el fogok menni, és őszintén mondom, felőlem megsértődhet, hisztizhet, fejre is állhat, nem fog érdekelni. Soha egyetlen kapcsolatomban sem volt olyan, hogy megtiltottam volna, hogy bárhova elmenjen a pasim (ha ellenkezik az elveimmel, amit akar, pl prostizni menne, akkor úgyse illünk össze, és minek vagyunk együtt, az ártatlan szórakozástól meg minek tiltsam), és én sem tűröm el az ilyesmit. Felnőtt ember vagyok, meghozom a saját döntéseimet én magam. Nem ártok senkinek azzal, ha jól érzem magam, az ő lelkébe se gázolok (nem csalom meg vagy ilyesmi) azzal, hogy elmegyek egy koncertre, akkor meg semmi joga megtiltani. Ha nem akar jönni, hát nem jön, de én ha menni akarok, megyek. És miután hazajöttem, megbeszéljük, mi lesz ezután a kapcsolatunkkal, mert ha szándékozik még máskor is helyettem dönteni, akkor biztos vagyok benne, hogy nem lesz tartós.
2017. márc. 17. 18:59
 22/24 anonim ***** válasza:
53%
Jézusom, ne tegyünk már úgy, mintha Marilyn Manson olyan atomdurva lenne. :D Jót röhögtem. A barátod egy idióta, amiért elvárja valamennyire, hogy így te se menj, de te is az vagy, mert neked kellene leszögezni normálisan, hogy márpedig te mész. Jó koncert előtti veszekedést kívánok. :D
2017. márc. 17. 19:01
 23/24 A kérdező kommentje:

Utolsó! Kedves vagy...ja mégsem...

Mindenki másnak pedig üzenem, hogy köszönöm a véleményeket, és a hozzászólásokat! A párom mára lehiggadt, végig gondolta, hogy ez így tényleg nem működik, és nyugodt szívvel ugyan nem, de kifogás és hiszti nélkül végigcsinálja az estét...meg az április 30-at is, mert, hogy akkor meg Tankcsapda lesz! Ha lúd, legyen kövér! :DDDDD

2017. márc. 17. 21:47
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Húha... nem tudnánk összeereszteni az én párommal is, beszéljék meg a dolgot? :D Itthon is hasonló a reakció, pedig időnként még ő is hallgatta régen :(

Mondjuk a jegy miatt én kezdek róla lemondani, de ha már a párod fejébe értelmet vertél, igazán meggyőzhetné az enyémet is, mint férfi a férfit... :P

2017. márc. 17. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!