Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelitek azt, hogy ha valamire nemet mond a párotok?
Adott egy szituáció...
Lesz egy húzósabb rock koncert (Marilyn Manson) a nyáron, amire szeretnék elmenni (én vagyok a nő), a párom pedig kapásból elutasította, hogy már pedig én biztos nem megyek...
Mivel nem olcsó a jegy többé kevésbé elfogadtam ezt, viszont egy ismerősöm által 3-an ingyen bemehetünk rá. Most erre, hogy lehetne nemet mondani? Egész tini koromban rajongtam érte, és hiába járt többször Magyarországon nem tudtam elmenni rá (műtöttek, államvizsgáztam)...
Leszögezném, hogy nem vagyok egy vad rocker, nem öltözködöm úgy, de évekig hallgattam, szerettem a zenéjét, szeretnék rá elmenni...
A párom utálja, így arra is nemet mondott, hogy elkísérjen...
Elhiszem, hogy félt, de komolyan ez a hozzáállás jogos? Ha elmegyek megsértődik, ha nem megyen én leszek szomorú...
Komolyan közel a 30-hoz, elég gáz, hogy ilyenen bénázunk, és még sosem volt erre a gyerekes viselkedésre példa, mindent konfliktust tök jól megoldottunk eddig, de itt most elakadtam...
Ti mit csinálnátok?
Utolsó! Kedves vagy...ja mégsem...
Mindenki másnak pedig üzenem, hogy köszönöm a véleményeket, és a hozzászólásokat! A párom mára lehiggadt, végig gondolta, hogy ez így tényleg nem működik, és nyugodt szívvel ugyan nem, de kifogás és hiszti nélkül végigcsinálja az estét...meg az április 30-at is, mert, hogy akkor meg Tankcsapda lesz! Ha lúd, legyen kövér! :DDDDD
Húha... nem tudnánk összeereszteni az én párommal is, beszéljék meg a dolgot? :D Itthon is hasonló a reakció, pedig időnként még ő is hallgatta régen :(
Mondjuk a jegy miatt én kezdek róla lemondani, de ha már a párod fejébe értelmet vertél, igazán meggyőzhetné az enyémet is, mint férfi a férfit... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!