Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársak! A ti barátnőtök is ilyen kis érzékeny? Ti hogy kezelitek ezt?
Szóval a barátnőm ilyen kis érzékeny lelkületü, nagyon szereti az állatokat, a természetet, minden kis dolognak tud örülni. Ám többször van rossz passzban is mostanában, mondjuk szerintem a helyzete miatt, ugyanis nemrég költözött fel a nagyvárosba egyetem miatt vidékről, nehéz neki megszokni az új környezetet és emellett keményen tanulni is. Néha pityereg, mikor megpróbáltatás éri stb. Azért gondolom hogy a környezet miatt, mert pl a tavaly nem volt még ilyen. Az is közrejátszik az érzékenysége végett, hogy 14 éves korában halt meg az apukája, és utána rögtön volt egy kamaszkori kapcsolata ami elég hosszú volt és elmondása szerint nem volt érett egy olyan kapcsolatra és a vége megviselte. Szóval ezek mind alakitották őt a személyiségében.
A gond az, hogy nekem sincs mindig türelmem és van, hogy akaratlanul is megbántom, legalábbis régebb az volt,hogy nem értettük meg egymást. Mondtam valamit, amit ő másképp értelmzett, rosszul esett neki és én sem értettem őt, ő se engem.
Aztán leültünk megbeszélni és mondta, hogy nincs értelme sértődösdit játszani(néha ilyenkor fogtam magam és elmentem) Hanem mindig mondjuk el egymásnak akkor ott helyben a problémát. Azt mondta ő is megpróbálja visszafogni magát és nem mindent negativan értelmezni, de akkor én is értsem meg, hogy melyek azok a dolgok amelyeket ő nem tolerál. Örültem, hogy ezeket mondta.
De vannak olyan dolgok, pl hogy mivel egyetem miatt most csak hétvégente találkozunk, naponta beszélünk telefonon. S beszéltünk délelőtt, estefele meg látta, hogy fentvagyok facebookon és irt, hogy neki miért nem irok valamit, miért nézem hamarabb azt a sz-rt és neki nem irtam több órája. Mert hogy neki hiányzok, és mivel nem látjuk egymást egy hétig, neki meg vizsgái vannak jól esett volna egy kedves szó. Erre én is felhúztam magam, és idegesen beszéltem vele. És ebből már ki is alakult a vita, hogy én kiabálok vele, pedig ő csak elmondta, hogy jól esett volna egy sms tőlem.Lehet nem kezeltem jól a helyzetet, tényleg...Szerintetek ilyenkor mit csináljak?
Amúgy minden más rendben van, csak ilyen kis apró dolgokat hoz fel, és az ilyenekből azt szüri le hogy én már nem szeretem úgy őt, mert az elején nem ilyen voltam, többet kedveskedtem.
Pedig szeretem őt, és olyan jó, mert bármit lehet vele csinálni, imád kirándulni, termekbe járunk játszani, bármikor szexelne, mindig a kedvemben jár, kedveskedik. A legjobb, hogy sosem volt kicsapongó életü, bulizni sem jár egyedül csak velem és alig várja legyen családunk. Szóval ezek mind nagyon jók vele, csak azt a dolgot nem tudom hogy kezeljem, többször mondta fél attól, hogy nekem megtetszik más lány, aki szebb mint ő(nincs megelégedve a kicsi cicijeivel, egyébként gyöngyörü lány).
Mit gondoltok? Ő 20,én 25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!