Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatja?

Figyelt kérdés

A párom mostanában sok mindent elfojt magának vagy csak nem tartja lényegesnek a problémát éppenséggel és nem mondja el. Ezt most tudtam meg. Majd egy durvább veszekedés alkalmával megbantva hozzám vágja. Állítása szerint vannak dolgok amiket elmondana és már sokszor elkezdtem volna mondani a problémáját de nem hallgattam meg vagy azt mondtam neki hogy miért tulozza el. Néha mondom neki hogy amit mondd az túlzás mert én nem úgy látom. Majd ilyen mélyponton mikor eltavolodunk és össze veszünk olyankor mondja el ordibalva, dühöngve ilyenkor nem lát a dühtől.

Miért csinálja ezt azt hittem elmondd mindent de ezek szerint nem. Mit tegyek hogy ne legyen ez

2020. márc. 30. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőtöknek a béka segge alatt van az érzelmi intelligenciája meg a kommunikációs képességei.

Évek munkájával az utóbbin lehet változtatni. Amúgy semmi értelme így kapcsolatban élni, nem tudtok kommunikálni egymással.

2020. márc. 30. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
82%

Kedves Kérdező,

A volt barátnőmmel való kapcsolatunkban szinte ugyanez játszódott le, viszont Te nagyon szépen megfogalmaztad a helyzetet. Az, hogy ilyenkor nő a barátodban a düh, teljesen természetes. Az exem szerint nem az, ő érzelmi és verbális bántalmazásnak nevezte, holott konfliktushelyzeten kívül sosem dühöngtem neki és rengeteget dícsértem őt szívből, emelett Aspergeresnek is kikiáltott a hátam mögött...

Te tényleg jol megfogalmaztad a helyzetet, ami neki sosem ment, ugyhogy van lehetoseged kezelni, Te legalabb megéetetted a problémát. Mindenféle ítélkezés nélkul kérdezd meg a barátodat, hogy mire lenne szüksége ezekben a helyzetekben.

2020. márc. 30. 17:47
 3/3 A kérdező kommentje:

Utolsó! Igen egyébként nekem is eszembe jutott már ez a verbális kommunikáció ahogy te is megemlitetted. De ha nem veszekszunk ő is nagyon odaado és dicser és szeretjük egymást. Viszont egy ideje már úgy érzi ha mondana valamit nem mindig hallgatom meg ezért vannak dolgok amiket elfolyt magában. Amin nem akarna abba a helyzetben veszekedni. De ha mélyponton vagyunk és veszekszunk sajnos mindin kojon rajta így. Igen lehet hogy sokan azt mondanak hogy vessünk véget neki mert ennek nincs értelme. De ez nem megy ilyen egyszerűen. Főleg ha van erzelem

Sokkal inkább próbálnak rá megoldást találni mert ebben magamat is hibásnak látom. Valószínűleg igaza lehet volt hohy tényleg nem hallgattam meg úgy ahogy kellett volna.

2020. márc. 30. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!