Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak? Miért csinálhatja ezt? 20L
Én nem értem a nőket komolyan.
Akit szétver a barátja, semmibe veszik, lekezelően bánnak vele... mégis együtt vannak. Én a csillagokat lehoztam volna a barátnőmnek, soha nem mondta hogy mi a baja mégis szakított velem egyik napról a másikra. Komolyan mondom, egy köcsög szemétláda leszek ha nektek az jobb.
De a kérdésre válaszolva: igen. Szerintem szakíts. De ezek után már megkérdőjelezem, hogy nem én látom-e rosszul a dolgokat. Lehet, hogy az kell a nőknek hogy áruként kezeljék őket.
Nem értem a nőket... Egy kicsit találd már fel magad. Hol az önnálóság... Most komolyan ennyiért szakítani... Tegyél te többet a kapcsolatba, és nézd meg a reakcióját... Próbálkozz már. Folly bele a beszélgetésbe... stb.
23/F
Normális vólt. Akik verik a feleségeiket pl azok is azok voltak. Hagyd ott mit kinylódsz vele? Nem ér ennyit. Nem ismerlek ,de biztos találsz jobbat is.
N/24
Kit érdekel milyen volt mielőtt össze jöttetek?A jelen számít mindig.Most nem foglakozik veled (mióta együtt jártok) és ahogy elnézem,lehet szexre kellesz,kellenél neki.Ennyi.
20 évesen lehetne neked is több eszed,mint bevedd azt,ahogy hiteget a pasid...hogy majd megváltozik.Nem hiszem,hogy meg fog változni.
Keress normálisabb pasit,aki szeretne is igazán téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!