Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem letettem szerelmes három hét után, szakítsak?
Figyelt kérdés
Három hete vagyunk együtt de nem szeretem. csak elvagyok vele, ő viszont nagyon imád engem, csak úgy sugárzik belőle a szerelem. Szakítsak vele, vagy várjak még hátha megszeretem?
20F
2015. dec. 1. 14:57
1/8 anonim válasza:
Várj! Több idő kell mire megszeretsz valakit.
2/8 anonim válasza:
Sosem értettem miért kell olyannal összejönni akibe nem szerelmes az ember... Elvégre a járásnak ez lenne az értelme, nem? Persze lehet anélkül is, de akkor azt nevezzük valami másnak, barátság extrákkal, szexpartner vagy valami ilyesmi. Én biztos nem maradnék együtt.
3/8 anonim válasza:
A szerelem nem egy mágikus ondófátyol, ami vagy berepül az ablakon, vagy nem. Vizsgáld meg jobban, hogy mi nem tetszik, mi hiányzik, min kéne változtatni, és akkor tudsz majd ítélni.
4/8 anonim válasza:
Ha idegesít, nem kívánod,akkor szakíts igen.
5/8 anonim válasza:
Semleges közegben (iskola, munkahely, baráti társaság... stb.) valóban idő kell, míg két ember odáig jut, hogy jön a szerelem, de addig párkapcsolat sincs köztük. Célzott társkeresésnél más a helyzet, ott gyorsabban megy a szűrés, és nem szabadna hitegetni a másikat, ha bennünk még a szikrája sincs meg, hogy lehet több, hanem csak elvagyunk, ez időrablás. Akinek több idő kell, annak a célzott társkeresés egyébként nem biztos, hogy jó, én is otthonosabban mozgok semleges közegben.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem.
Igazából azt huttem h szeretem. De rájöttem h csak nagyon akarom h szeressem.
2015. dec. 1. 20:10
7/8 anonim válasza:
Mindenképp szakíts, mert nem leszel soha szerelmes. Én fél évig jártam olyan fiúval, akibe nem voltam szerelmes már az első perctől, de nem változott a helyzet. Barátként tustam csak rá nézni, és miután ezt elmondtam neki, nem akart barátságot fenntartani, amit persze megértettem. A hiányát éreztem, de nem voltam szerelmes. Ez több kisebb alkalommal is eljátszottam már, mjre találtam egy olyan fiút, akihez már szinte az első perctől vonzódom. 3 éve vagyunk azóta együtt. Hidd el majd te is találsz egy olyan lányt, akihez vonzódni fogsz, csak ne add fel. ;)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Engem azbzavar h már így is legyeskednek körmlötte a pasik. Konkrétan tudok olyanról aki amint dobtam a lányt már rögtön rá fog nyomulni...
S tudom h a barátnőm "meggyászolna". De könnym rajta uralkodni
2015. dec. 1. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!