Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szabad tüszkölnöm, orrot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szabad tüszkölnöm, orrot fújnom, kortyolnom, körmöt vágnom előtte. Ez normális?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesíti a pasimat az ilyesmi. Plusz a csámcsogás (nem alpári, hanem étkezési hang), szürcsölni (pl. forró levest).

2021. febr. 4. 07:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy barátnőmnél voltam amikor mentem náluk wc-re és szólt hogy halkan pisiljek mert a pasija nem szereti ha hallja mert ideges lesz meg ég a feje tőle vagy valami ilyesmi 🙄
2021. febr. 4. 12:00
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Vannak hangok, amik engem is irritalnak, de azert tusszenteskor nem zavarom ki a paromat a szobabol 😂

Lehet tenyleg mizofonias, en idaig nem is tudtam, hogy letezik ez a dolog. Ellenben arra is nagy az esely, hogy mar igazabol a lenyed idegesiti, maga az, hogy ott vagy es letezel. Sajnos ilyen elo szokott fordulni es altalaban menthetetlen a kapcsolat innentol. Vannak problemaitok egymassal, vagy esetleg a korulmenyeitekkel?

2021. febr. 4. 12:00
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

#21:

NE haragudj, nem rajtad nevetek, de ez komolyan mondom mindent visz! 😅

[link]

2021. febr. 4. 12:09
 24/31 anonim ***** válasza:
18%

Én mifozóniás vagyok. A tüsszögés, orrfújás, körömvágás nem zavar. Viszont a szándékosan erőltetett, gurgulázó krákogás, szürcsölés, csámcsogás, fogszívogatás, nyelvvel csattogtatás, szándékosan hangos nyeldeklés rohadtul irritál. Nem mellesleg ez illetlenségnek is számít mindenhol. Viszont nagyon jó a hallásom, valószínűleg ezért irritál. A hangos durrogást, petárdázást stb szintén nem birom elviselni.

A párom szokta mondani, hogy "De jó hallásod van, mint a kutyáknak. Nem igaz, hogy te mindent meghallasz egyből." És tényleg, azt is hallom mit beszél, ha a másim szobában halkan dünnyög az orra alatt.

2021. febr. 4. 12:10
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szabad orrot fújnod, akkor mit szabad helyette csinálni? Szívni kell vagy lenyalni? Ne legyél hülye kérlek, ha valóban ilyen idióta akkor menekülj!
2021. febr. 4. 12:37
 26/31 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, hát nem tudom, fura a pasid, ilyen hülyék inkább nők szoktak lenni.
2021. febr. 4. 14:02
 27/31 A kérdező kommentje:

1. Nem tudom miért kell trollozni. Borzasztó nehéz amikor eleve gondolkodtam ki merjem-e írni ide ezt és akkor még le is vagyok trollozva. Az adminok miért engedik ezt?

2. Nem csak esetemben zavarják ezek a hangok. A szülei már tudják, hogy csak visszafojtva szabad tüsszenteni (ő is így tüsszent egyébként) és a többire is figyelnek. Hozzá kell tennem, a pasim sem produkálja ezeket a hangokat, tehát nem szürcsöl, nem cuppogtat a fogával stb.

3. Pukizni lehet előtte, az nem zavarja :)

Köszönöm az értelmes válaszokat és a mizofóniás tippet, nagyon-nagyon esélyes, hogy ez van nála.

2021. febr. 4. 14:41
 28/31 anonim ***** válasza:
90%
Dokihoz vele.
2021. febr. 4. 21:15
 29/31 anonim ***** válasza:
94%

Nem normális dolog, akkor se, ha kitalálták rá ilyen érdekes megnevezést.

Ilyen mellett képzeld a boldog életet?

És, ha a köhögésed is zavarni fogja, vagy a lélegzetvételed?

2021. febr. 4. 21:46
 30/31 anonim ***** válasza:
35%
Azéet vagy letrollozva, mert csodalkozunk , hogy nőként talalnal ezer ferfit, de neked pont ez a kreten kell
2021. febr. 4. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!