Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szabad tüszkölnöm, orrot fújnom, kortyolnom, körmöt vágnom előtte. Ez normális?
Vannak hangok, amik engem is irritalnak, de azert tusszenteskor nem zavarom ki a paromat a szobabol 😂
Lehet tenyleg mizofonias, en idaig nem is tudtam, hogy letezik ez a dolog. Ellenben arra is nagy az esely, hogy mar igazabol a lenyed idegesiti, maga az, hogy ott vagy es letezel. Sajnos ilyen elo szokott fordulni es altalaban menthetetlen a kapcsolat innentol. Vannak problemaitok egymassal, vagy esetleg a korulmenyeitekkel?
Én mifozóniás vagyok. A tüsszögés, orrfújás, körömvágás nem zavar. Viszont a szándékosan erőltetett, gurgulázó krákogás, szürcsölés, csámcsogás, fogszívogatás, nyelvvel csattogtatás, szándékosan hangos nyeldeklés rohadtul irritál. Nem mellesleg ez illetlenségnek is számít mindenhol. Viszont nagyon jó a hallásom, valószínűleg ezért irritál. A hangos durrogást, petárdázást stb szintén nem birom elviselni.
A párom szokta mondani, hogy "De jó hallásod van, mint a kutyáknak. Nem igaz, hogy te mindent meghallasz egyből." És tényleg, azt is hallom mit beszél, ha a másim szobában halkan dünnyög az orra alatt.
1. Nem tudom miért kell trollozni. Borzasztó nehéz amikor eleve gondolkodtam ki merjem-e írni ide ezt és akkor még le is vagyok trollozva. Az adminok miért engedik ezt?
2. Nem csak esetemben zavarják ezek a hangok. A szülei már tudják, hogy csak visszafojtva szabad tüsszenteni (ő is így tüsszent egyébként) és a többire is figyelnek. Hozzá kell tennem, a pasim sem produkálja ezeket a hangokat, tehát nem szürcsöl, nem cuppogtat a fogával stb.
3. Pukizni lehet előtte, az nem zavarja :)
Köszönöm az értelmes válaszokat és a mizofóniás tippet, nagyon-nagyon esélyes, hogy ez van nála.
Nem normális dolog, akkor se, ha kitalálták rá ilyen érdekes megnevezést.
Ilyen mellett képzeld a boldog életet?
És, ha a köhögésed is zavarni fogja, vagy a lélegzetvételed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!