Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szabad tüszkölnöm, orrot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szabad tüszkölnöm, orrot fújnom, kortyolnom, körmöt vágnom előtte. Ez normális?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesíti a pasimat az ilyesmi. Plusz a csámcsogás (nem alpári, hanem étkezési hang), szürcsölni (pl. forró levest).

2021. febr. 4. 07:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
64%

Na ennyit erről, mikor ezt fújják a gyk-n hogy xy-nak biztos baj van a személyiségével, azért nincs barátnője.

Itt az élő példa, hogy minden seggfejnek van nője, ha néz ki valahogy.

2021. febr. 4. 08:59
 12/31 anonim ***** válasza:
29%

Nem ASMR rajongo a csavo :)

36F incel

2021. febr. 4. 09:03
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, mikor az is idegesített, hogy levegőt vesz. Akkor már egy légtérben se akartam vele lenni. Utólag beláttam, hogy már hónapokkal azelőtt szakítani kelett volna.
2021. febr. 4. 09:08
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan kérdezem: hol a fenében találtok ilyen idiótákat? :D

Amúgy megfontolandó, amit a 13-as ír. Ha korábban ezek a dolgok nem zavarták, lehet, hogy már belőled van elege és nem kifejezetten a csámcsogásból. De ezt neked kell tudnod.

2021. febr. 4. 09:13
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Mizofónia.

[link]

2021. febr. 4. 09:16
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Mizofóniás vagyok, de a tüsszentés nem zavar. A szürcsölés, nyammogás, hangosan kortyolás - vasárnapi ebédek - igen, de a többi?
2021. febr. 4. 09:48
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

15: Én szimplán "csak":

[link]

Emocionálisan* és szenzorálisan is. Nálam tiltólistán vannak azok az órák amik kattognak, de még azok is, amiket mások nem is nagyon hallanak, felkelek a reggeli madárcsicsergésre is, mert borzasztóan zavar (szeretem a természetet és ez a szerves része, szóval IJ). Stb. Éles és magas hangokat én sem bírom... Cserébe nagyon jó a hallásom. Állandó bérletes lennék komolyzenei koncertekre is, ha a hang ereje nem zavarna, de jobb is, mert amúgy is kellene mindég egy 100-as zsepi*. :P

Kettő dolgot tettem eddig az életemben, hogy ezek ne zavarjanak sokat. Önfeljesztés és füldugó. :D

1 éve tudtam elhagyni a füldugó használatát az éjszakai alvásnál. (Jó, már 2 éve szingli vagyok) Persze, nyáron nyitott ablaknál használom a dugaszt és 'valszin használni is fogom. :|

Lehet ezeket kezelni és együtt élni úgy vele, hogy valamennyire kompatibilis legyél és ne hajszold idegbe azt aki nem érzékeny ennyire. :)

2021. febr. 4. 09:52
 18/31 anonim ***** válasza:
83%

A körömvágás (főleg csipesszel) az engem is kiborít, viszont a férjem a fürdőben szokta a körmét vágni, szóval nem hallom.

A züpütyülés (szürcsögés) az is vmi rettenetes számomra, soha nem értettem , hogy miért kell centikről beszippantani a levest.

Ugyanez a fogak közötti cuffogás is.

De ezek az én háklijaim.

Társaságban, ha zavar akkor sem szólok érte, tűröm.

Kb ennyi.

Hála az égnek, hogy a fentiekkel a férjem is így van, úgyhogy együtt vagyunk hülyék :D

2021. febr. 4. 10:12
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szabad" - hát bárhogy is folytatódik, már gagyi.

Egy párkapcsolat szeretetről, tiszteletről, szerelemről szól, nem tiltás, még rendszabály!

Nem dolgod, hogy kikezeltesd!

2021. febr. 4. 10:37
 20/31 anonim ***** válasza:
74%
Én rohadt nagyokat fingok IS pasim előtt. A te pasid vmi xardarab.
2021. febr. 4. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!