Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szabad tüszkölnöm, orrot fújnom, kortyolnom, körmöt vágnom előtte. Ez normális?
Na ennyit erről, mikor ezt fújják a gyk-n hogy xy-nak biztos baj van a személyiségével, azért nincs barátnője.
Itt az élő példa, hogy minden seggfejnek van nője, ha néz ki valahogy.
Nem ASMR rajongo a csavo :)
36F incel
Komolyan kérdezem: hol a fenében találtok ilyen idiótákat? :D
Amúgy megfontolandó, amit a 13-as ír. Ha korábban ezek a dolgok nem zavarták, lehet, hogy már belőled van elege és nem kifejezetten a csámcsogásból. De ezt neked kell tudnod.
15: Én szimplán "csak":
Emocionálisan* és szenzorálisan is. Nálam tiltólistán vannak azok az órák amik kattognak, de még azok is, amiket mások nem is nagyon hallanak, felkelek a reggeli madárcsicsergésre is, mert borzasztóan zavar (szeretem a természetet és ez a szerves része, szóval IJ). Stb. Éles és magas hangokat én sem bírom... Cserébe nagyon jó a hallásom. Állandó bérletes lennék komolyzenei koncertekre is, ha a hang ereje nem zavarna, de jobb is, mert amúgy is kellene mindég egy 100-as zsepi*. :P
Kettő dolgot tettem eddig az életemben, hogy ezek ne zavarjanak sokat. Önfeljesztés és füldugó. :D
1 éve tudtam elhagyni a füldugó használatát az éjszakai alvásnál. (Jó, már 2 éve szingli vagyok) Persze, nyáron nyitott ablaknál használom a dugaszt és 'valszin használni is fogom. :|
Lehet ezeket kezelni és együtt élni úgy vele, hogy valamennyire kompatibilis legyél és ne hajszold idegbe azt aki nem érzékeny ennyire. :)
A körömvágás (főleg csipesszel) az engem is kiborít, viszont a férjem a fürdőben szokta a körmét vágni, szóval nem hallom.
A züpütyülés (szürcsögés) az is vmi rettenetes számomra, soha nem értettem , hogy miért kell centikről beszippantani a levest.
Ugyanez a fogak közötti cuffogás is.
De ezek az én háklijaim.
Társaságban, ha zavar akkor sem szólok érte, tűröm.
Kb ennyi.
Hála az égnek, hogy a fentiekkel a férjem is így van, úgyhogy együtt vagyunk hülyék :D
"Nem szabad" - hát bárhogy is folytatódik, már gagyi.
Egy párkapcsolat szeretetről, tiszteletről, szerelemről szól, nem tiltás, még rendszabály!
Nem dolgod, hogy kikezeltesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!