Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak nekem fáj, ha valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem fáj, ha valakivel nem szimpatizálok, és a párom nem látja a miértjét ergo nem ért meg, és nem tudunk erről beszélni?

Figyelt kérdés

Pl van egy kollégánk (egy munkahely),általában köszönni sem szokott csak ledobja az asztalomra a dolgokat. És elpanaszkodtam a páromnak, erre kb semmit nem tudott mondani. Azt se hogy én vagyok túl érzékeny vagy tényleg bunkóság..

Ez másoknál is így van? Ez a második komoly kapcsolatom, nem vagyok annyira tapasztalt, de lehet túl sokat várok. Csak tudni szeretném.

2021. febr. 3. 10:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Nem bántásból, de ez tényleg ilyen túlérzékenység-hisztizés keverék, ezen kellene egy kicsit dolgoznod. Magát a problémát értem, hogy azt érzed mintha nem érdekelné őt az, amit mondasz neki, de érdemes megvizsgálni, hogy milyen helyzetekben érzed ezt tőle. Egyáltalán van hogy reakciót kapsz tőle, értelmes, érdemi beszélgetések közepette? Milyen témáitok vannak, mennyit panaszkodsz neki? Mennyire nyílik meg neked, mondja meg a véleményét? Vagy mindig lapít? Azért ezek is fontos dolgok.

Magán a szituáción pedig ha túlnézünk, akkor a barátodnak attól mert neked nem köszönnek, még az az érdeke, hogy jó kapcsolatokat ápoljon a munkahelyén, pitiáner dolgokon való veszekedés helyett. Ráadásul ugyanolyan felnőtt vagy, neki ehhez semmi köze. A te kapcsolatod rossz ezzel az emberrel, nem az övé, tehát neked kellene lerendezned vagy valamit kezdeni vele (akár csak ignorálni, ha az a döntésed).

2021. febr. 3. 11:06
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

#11 Még annyi kimaradt, hogy az nem gond hogy beszélsz róla, de nem mindegy milyen formában adod elő, milyen gyakran tálalsz hasonló dolgokat és mit sugárzol magadról közben.

A kommenteid alapján az jön le, mintha azt várnád hogy majd ő megoldja a problémát (jelen esetben egy teljesen apróságot), nem érződik az önállóság rajtad. Ez is lehet egy fontos pontja a kapcsolatnak, ami egyfajta érdektelenséget okoz a részéről, de nem ismerünk titeket.

2021. febr. 3. 11:10
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
Munkahelyen nem kell feszültséget kelteni, valószínűleg ezért nem foglal állást, lehetnek ebből problémák a jövőben. Te viszont megtehetnéd, hogy a sutyerák kollégádnak megmondod, hogy köszönjön, és hogy hova tegye a papírokat, vagy a kezedbe adja. Ezeket meg kellene tudnod egyedül oldani, ne akard, hogy lovagként az arcába vágja a kesztyűt..
2021. febr. 3. 11:51
 14/15 anonim ***** válasza:
83%

A férfiak máshogyan gondolkodnak. Ő ezen nem akad ki, lehet, hogy természetesnek véli ezt a bedobós stílust, vagy ismeri a szokást, sőt. jónak tartja ezt a stílust, mert legalább nem kell félnie egy esetleges feléd irányuló bepróbálkozótól.

Amúgy neked meg el kell fogadni, hogy nő vagy oké, de nem mindenki akar veled beszélgetni, kommunikálni, esetleg barátkozni. A munkahely egy kényszerhely, nem bariközpont. Tehát érzékeny vagy.

2021. febr. 3. 19:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, helyrerázott mindenki véleménye, nagyon sokat segítettetek! Majd igyekszem nem a lelkemre venni az ilyen “kis” dolgokat és ehhez a kérdéshez visszatérek, ha mégis megtenném.
2021. febr. 4. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!