Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem fáj, ha valakivel nem szimpatizálok, és a párom nem látja a miértjét ergo nem ért meg, és nem tudunk erről beszélni?
Pl van egy kollégánk (egy munkahely),általában köszönni sem szokott csak ledobja az asztalomra a dolgokat. És elpanaszkodtam a páromnak, erre kb semmit nem tudott mondani. Azt se hogy én vagyok túl érzékeny vagy tényleg bunkóság..
Ez másoknál is így van? Ez a második komoly kapcsolatom, nem vagyok annyira tapasztalt, de lehet túl sokat várok. Csak tudni szeretném.

Hú, hát szerintem ebből kár ügyet csinálni. :D Ez pont nem egy olyan téma, amiről nagyon beszélgetni kéne. :D
Gondolom ennél fontosabb dolgokról is kommunikáltok.

De mi a szentséges szar ennyire fontos azon, hogy rinyálhass a bunkó kollégádról? Miért nem olyan embereknek rinyálsz róla - pl. más kollégának - aki ismeri, hozzá is tud szólni, meg is tud érteni?
Fogalmazd már meg pontosan, hogy ilyen helyzetben mit kéne szerinted csinálnia a párodnak, mert komolyan érthetetlen, hogy mit vársz tőle. Be kéne csatlakoznia és szidnia veled együtt úgy, hogy nem is ismeri? Oda kéne mennie a munkahelyedre és megvernie? Vagy felnőtt nőként neki kéne állnia babusgatni tlged, hogy jaj szegényke hogyan fogod ezt túlélni? Az egyik opció abszurdabb mint a másik.
Egy munkahelyen vagyunk.
Nekem mindegy mit mondd csak érdekelje, és ha máshogy látja mondja el. Vagy nevessük el vagy valami. De nekem is rossz hogy ilyenek rosszul esnek, higgyétek el én is érzem hogy nincs rendben. Csak kellene egy kis támogatás, nekem lehet ebben, nem másban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!