Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizalomi kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 18 éves vagyok a párom 32. 1 éve vagyunk együtt és gondok adódtak..

Bizalom úgyahogy megvan részemről.

Nem szoktam belenézni a telefonjába de SAJNOS most megtettem és láss csodát.

Amielőtt összejöttünk volna 3 hónappal irogatta ezt egy cafkának "nutellával tejszinhabbal kiny*lnálak"

Amint ezt megláttam lesokkolodotam teljesen. Ugyanis 2 hónappal rá miután együttlettünk nekem is feldobta az ötletet..belementem.

Akkor még nem tudtam erről.

Mivan ha arra a leányra gondolt miközben nekem csinálta? Mással való terveit velem véghezviheti. Annyira undorom most tőle de annál jobban szeretem. Viszont ez nem megy ki a fejemből. Mivan ha más "mocskos" dolgokat is velem csinált meg és régebben mással akarta?

Szerintetek mit csináljak? Okkal vagyok felháborodva????

2021. febr. 1. 19:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
86%

18 eves gyerek vagy ...

Ennyi

A lanyom okosabb nalad pedig csak 16 ...

2021. febr. 1. 21:46
 22/23 anonim ***** válasza:
89%

Mondanam h kedves kerdezo.. de azok utan h milyen szohasznalattal irtal privat levelet azt mondom h igenis GYEREK vagy meg. Van egy pasi aki kinyalja a segged, eltart, van hol aludnod, enned.

De halatlan vagy, kutakodasz a privat tereben. Semmi keresnivalod ott.

Majd meg Fogod erteni h mennyire, es most csak az oldal miatt irom h ostoba a viselkedesed.

2021. febr. 2. 06:02
 23/23 anonim ***** válasza:
90%

Ne haragudj de magadtól, önként belenéztél egy olyan privát dolgába, amihez semmi közöd nem volt, most meg megvagy lepődve, hogy előtted pár hónappal csajozott. Olyan gyönyörű házisárkány lesz belőled, majd meglátod :D De most úgyse fogod érteni, letagadod, mert még 18 éves vagy és gyerek. Senkit se érdekel a gyerekkorod, mindenkinek voltak nehézségei, de 18 évesen akkor is gyerek vagy.

SEMMI közöd a párod telefonjához, undorító dolog a háta mögött kutakodni. Párod pedig szörnyen buta és primitív embernek hangzik ez az üzenet alapján, lehet flörtölgetni neten de ez a nutellás puncinyalós ez tipikusan a kiéhezett, elkeseredett 30+osok szövege a fiatal sunáknak. Nem baj, legalább téged összetudott szedni, a te szegénységi bizonyítványod :D

2021. febr. 2. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!