Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalomi kérdés?
Sziasztok. 18 éves vagyok a párom 32. 1 éve vagyunk együtt és gondok adódtak..
Bizalom úgyahogy megvan részemről.
Nem szoktam belenézni a telefonjába de SAJNOS most megtettem és láss csodát.
Amielőtt összejöttünk volna 3 hónappal irogatta ezt egy cafkának "nutellával tejszinhabbal kiny*lnálak"
Amint ezt megláttam lesokkolodotam teljesen. Ugyanis 2 hónappal rá miután együttlettünk nekem is feldobta az ötletet..belementem.
Akkor még nem tudtam erről.
Mivan ha arra a leányra gondolt miközben nekem csinálta? Mással való terveit velem véghezviheti. Annyira undorom most tőle de annál jobban szeretem. Viszont ez nem megy ki a fejemből. Mivan ha más "mocskos" dolgokat is velem csinált meg és régebben mással akarta?
Szerintetek mit csináljak? Okkal vagyok felháborodva????

”Mivan ha más "mocskos" dolgokat is velem csinált meg és régebben mással akarta?”
De veled csinálta és nem mással. Úgyhogy nem is értem hogy mi a kérdés 🤷🏼♂️

Valószínű, hogy izgatta a fantáziáját és ki akarta próbálni. Na bumm. Ebben még úgy nincsen semmi.
Az, hogy kire gondolt közben, ezt csak ő tudja. Ezenkívül, hogy mielőtt összejöttetek kivel, mit írogatott, az az ő magánügye. 28N

Utso kommentelő!: lehet igazad van igen.. izgatta a fantáziáját megértem.
De remélem a pillanatnak élt és nem gondolt másra.. BIZTOS senkineknse esne jól hogy másról fantáziál a jegyese..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!