Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizalomi kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 18 éves vagyok a párom 32. 1 éve vagyunk együtt és gondok adódtak..

Bizalom úgyahogy megvan részemről.

Nem szoktam belenézni a telefonjába de SAJNOS most megtettem és láss csodát.

Amielőtt összejöttünk volna 3 hónappal irogatta ezt egy cafkának "nutellával tejszinhabbal kiny*lnálak"

Amint ezt megláttam lesokkolodotam teljesen. Ugyanis 2 hónappal rá miután együttlettünk nekem is feldobta az ötletet..belementem.

Akkor még nem tudtam erről.

Mivan ha arra a leányra gondolt miközben nekem csinálta? Mással való terveit velem véghezviheti. Annyira undorom most tőle de annál jobban szeretem. Viszont ez nem megy ki a fejemből. Mivan ha más "mocskos" dolgokat is velem csinált meg és régebben mással akarta?

Szerintetek mit csináljak? Okkal vagyok felháborodva????

2021. febr. 1. 19:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes hogy ennyi idő után is még megvan a telefonjában az a beszélgetés 🤔
2021. febr. 1. 20:10
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
Addig nincs gond, amíg csak fantáziál.
2021. febr. 1. 20:11
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

Az nem zavar, hogy előtted másba rakta a lompost, de az igen, hogy mit ÍRT valakinek?

Ha tudnád milyen mocskos dolgokat csinált előtted.. Ennyivel akkor is gondolhatna másra, mikor kutyában csináljátok, mert előtted a Mónival is mindig kutyában csinálta. A lovaglót meg mindig Julcsival. Ezt a tejszínhabos dolgot, meg lehet, hogy veled csinálta először.

2021. febr. 1. 20:13
 14/23 A kérdező kommentje:
Aki a 18 évvel jön. Kedvesek vagytok. De ameddig nem tudjátok a dolgaim hátterét, milyen életet éltem addig ne alacsonyítsatok le. Nem volt egy leányálmom a gyerekkorom sajnos hamar felkellett nőnöm. Viszont annak köszönöm akik normálisan válaszoltak!
2021. febr. 1. 20:14
 15/23 anonim ***** válasza:
68%

Én megértem teljesen amit mondani akarsz. -rosszul esett ezt látni mert gusztustalan bele gondolnod hogy ugyan azt a fantáziát keltetted benne amit a másik nobe. Ergo nem erzed magad mar különlegesnek hogy te lettél volna az első ilyen.

Csalódás

Elhiszem

Figyelj tudom most eléggé gusztustalannak tűnik a pasi de ha szereted szerintem úgyis elnézed neki..nehez lesz

De ha megakar csalni ugyis megfog es te úgyis ra fogsz jönni

Kitartást!

2021. febr. 1. 20:18
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

Te komolyan több mint egy évre visszanézted a beszélgetést? Adhatnál szabadidőt..

Ez beteges.

2021. febr. 1. 20:18
 17/23 A kérdező kommentje:
2019ben beszeltek utoljara.. azota nem. Egy cseppet se kellett visszagorgetnem az volt az utolso uzenete neki!
2021. febr. 1. 20:20
 18/23 anonim ***** válasza:
82%
Ha azóta nem beszelt vele Szerintem nincs nagy -okod aggodni. Tartsd azert szemmel szerintem időnként azt aki szerinted probelmat tud kkozni nektek
2021. febr. 1. 20:22
 19/23 anonim ***** válasza:
50%
Okozni*
2021. febr. 1. 20:23
 20/23 anonim ***** válasza:
88%
miert kell a masik lanyt egybol ‘lecafkazni’?! csak mert a pasid ezer eve irt neki valamit, nem lesz cafka..
2021. febr. 1. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!