Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalomi kérdés?
Sziasztok. 18 éves vagyok a párom 32. 1 éve vagyunk együtt és gondok adódtak..
Bizalom úgyahogy megvan részemről.
Nem szoktam belenézni a telefonjába de SAJNOS most megtettem és láss csodát.
Amielőtt összejöttünk volna 3 hónappal irogatta ezt egy cafkának "nutellával tejszinhabbal kiny*lnálak"
Amint ezt megláttam lesokkolodotam teljesen. Ugyanis 2 hónappal rá miután együttlettünk nekem is feldobta az ötletet..belementem.
Akkor még nem tudtam erről.
Mivan ha arra a leányra gondolt miközben nekem csinálta? Mással való terveit velem véghezviheti. Annyira undorom most tőle de annál jobban szeretem. Viszont ez nem megy ki a fejemből. Mivan ha más "mocskos" dolgokat is velem csinált meg és régebben mással akarta?
Szerintetek mit csináljak? Okkal vagyok felháborodva????

Az nem zavar, hogy előtted másba rakta a lompost, de az igen, hogy mit ÍRT valakinek?
Ha tudnád milyen mocskos dolgokat csinált előtted.. Ennyivel akkor is gondolhatna másra, mikor kutyában csináljátok, mert előtted a Mónival is mindig kutyában csinálta. A lovaglót meg mindig Julcsival. Ezt a tejszínhabos dolgot, meg lehet, hogy veled csinálta először.

Én megértem teljesen amit mondani akarsz. -rosszul esett ezt látni mert gusztustalan bele gondolnod hogy ugyan azt a fantáziát keltetted benne amit a másik nobe. Ergo nem erzed magad mar különlegesnek hogy te lettél volna az első ilyen.
Csalódás
Elhiszem
Figyelj tudom most eléggé gusztustalannak tűnik a pasi de ha szereted szerintem úgyis elnézed neki..nehez lesz
De ha megakar csalni ugyis megfog es te úgyis ra fogsz jönni
Kitartást!

Te komolyan több mint egy évre visszanézted a beszélgetést? Adhatnál szabadidőt..
Ez beteges.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!