Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két pasi közt örlödöm. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két pasi közt örlödöm. Mit tehetnék? (info)

Figyelt kérdés

kb 4honappal ezelött a bátyjám legjobb haverjával összeboronált a sors(ö legyen Cs 32éves)de sajnos elég csunyán elbánt velem és azota kerültük egymást..

közben két honapja megismertem álmaim pasiját(ö legyen V 27éves)minden megvan benne amire szükségem van csak sajnos néha ugy érzem hogy szexuális kapcsolat van köztünk...pedig nagyon jol kijövünk egymással és elég gyakran találkozgatunk.

De Cs pár napja ujra felkeresett randiztam vele két éjjel és megmondta mit szeretne tölem..amolyan laza jellegü kapcsolatot..

Fogalmam sincs mit tehetnék...Cs aki átvert és csak használgana vagy V akiröl csak álmodozni mertem de ugy érzem egy helyben toporgunk..

még mielött rib@nc vagy bármi hasonlo lennék csak V-vel feküdtem le..

22/L elöre is köszi

kérdésekre válaszolok

2010. aug. 16. 09:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Cs-vel nem akarok szexuális kapcsolatot..csak egyszerüen jo vele lenni...

V-vel pedig minden percem nagyon jo...szivesen talizgatnék vele gyakrabban de sajnos az idönk nem nagyon engedi...

Cs érzelmileg mozgat meg de nem akarok töle szexuális kapcsolatot..De V-t nem adnám semmiért és senkiért..

egyébként marhára nem tetszik hogy két pasi nyomul..ilyen helyzetben még nem voltam ezért vagyok döntésképtelen..

elöre is köszi

2010. aug. 16. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!