Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két pasi közt örlödöm. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két pasi közt örlödöm. Mit tehetnék? (info)

Figyelt kérdés

kb 4honappal ezelött a bátyjám legjobb haverjával összeboronált a sors(ö legyen Cs 32éves)de sajnos elég csunyán elbánt velem és azota kerültük egymást..

közben két honapja megismertem álmaim pasiját(ö legyen V 27éves)minden megvan benne amire szükségem van csak sajnos néha ugy érzem hogy szexuális kapcsolat van köztünk...pedig nagyon jol kijövünk egymással és elég gyakran találkozgatunk.

De Cs pár napja ujra felkeresett randiztam vele két éjjel és megmondta mit szeretne tölem..amolyan laza jellegü kapcsolatot..

Fogalmam sincs mit tehetnék...Cs aki átvert és csak használgana vagy V akiröl csak álmodozni mertem de ugy érzem egy helyben toporgunk..

még mielött rib@nc vagy bármi hasonlo lennék csak V-vel feküdtem le..

22/L elöre is köszi

kérdésekre válaszolok

2010. aug. 16. 09:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Cs alapjaiban rengette meg az érzéseimet..ezért hezitálok ezen..

soha senki nem váltott ki belölem olyan érzést mint ö..

De V meg maga a tökéletes görög isten számomra.

bele őrülök a gondolatba hogy kettö közt kell választanom

2010. aug. 16. 09:22
 2/11 anonim ***** válasza:

hát sztem "V" mert "CS" megbántott és V re meg hát hogy tekintesz.

bocsi ha nagyon rossz a válasz csak most keltettek-_-"

2010. aug. 16. 09:29
 3/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod...

V-t akarom és nem engedném el már soha semmiért...

De Cs még mindig megmozgat érzelmileg

2010. aug. 16. 09:31
 4/11 A kérdező kommentje:
egyébként jo reggelt:)
2010. aug. 16. 09:32
 5/11 x Susy Omega x ***** válasza:
V :)
2010. aug. 16. 09:58
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem is V
2010. aug. 16. 10:07
 7/11 A kérdező kommentje:

szoval V...

mindenki ezt mondja és tudom hogy igazuk és igazatok van..

De Cs...Cst is szeretem

2010. aug. 16. 10:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hogy elfeledd CS-t sokkal többet találkozgass V-vel, beszélgessetek, adjátok mi magatokból az érzéseket, és őt is megszereted:) Egyébként olyan vicces ezeket a válaszokat olvasni h CS meg V:D
2010. aug. 16. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szép lány vagy, tehát a külsőddel nincs gond. De úgy látszik nem nagyon tudsz döntéseket hozni, hát minnél hamarabb tanuld meg a saját érdekeidet felismerni, a saját vágyaidat előtérbe helyezni a máséval szemben. Neked valszínűleg csak tetszik az hogy mindkettő nyomul, lesz még ilyenben bőven részed tanuld meg kezelni ezt a helyzetet, tudd hogy ki vagy és mit akarsz, és akkor dönteni is egyszerű.
2010. aug. 16. 10:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha már most komoly kapcsolatra vágysz, akkor V, de ha téged egyenlőre csak a szexuális életed mozgat, akkor pedig CS. 28L
2010. aug. 16. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!