Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szakítana, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szakítana, ha megtudná, hogy a múltamban voltak élményeim fiúkkal, hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Van itt olyan heteroszexuális kapcsolatban élő férfi, akinek titkolnia kell a múltját a barátnője előtt?

Figyelt kérdés

17 és 20 éves korom között, mikor nem sikerült barátnőt találni, nem utasítottam el a fiúk közeledését. Akkoriban a velem egyidős lányoknak nem tetszett, hogy gyerekes a kinézetem, bár már akkor is 190 magas voltam, ha megborotválkoztam tényleg 8-osnak néztem ki. A srácoknak meg pont ez tetszett, velük mindig csak orál volt, se anális közösülést, se érzelmi kapcsolatot sem tudnék elképzelni egy férfival. Aztán 21 éves korom után ez a helyzet elmúlt, a szakállnak köszönhetően ez a probléma megoldódott és mindig találtam barátnőt.

A mostani barátnőm viszont elkezdett belemenni ebbe a témába és ő elítélő a melegekkel és a biszexuálisokkal, én meg mivel ilyenkor csak hallgatok nagyokat, már konkrétan rákérdezett, hogy volt e ilyen élményem, mert ha igen, akkor nem szeretné folytatni a kapcsolatot. Nyílván letagadtam, mert hát nem akarom elveszíteni egy ilyen dolog miatt, mert szeretjük egymást, de nem értem, hogy miért áll ehhez így, ha nem csalom meg, se nővel se férfival. Teljes a szexuális életünk, mellette nem hiányzik a "kalandozás", viszont kellemetlen, hogy mégis csak titkolózni kell egy olyan dolog miatt, aminek nem kéne számítania. Hiszen ennyi erővel szakíthatna amiatt, hogy előtte 10 vagy 15 másik lánnyal voltam.

Van valaki aki hasonló cipőben jár?

2021. jan. 31. 23:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%

11.-nek.

Ez az, csontig nyalj!

2021. febr. 1. 02:27
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Én azért szakítanék, mert azért ez egy fontos dolog, és nem egyeztek meg benne. Ha netán lesz gyerek és biszex lesz vagy meleg majd akkor az anyja kitagadja?
2021. febr. 1. 07:02
 13/14 anonim ***** válasza:
96%

Én szakítanék a helyedben, tuti nem kéne homofób partner, egyszerűen ellentétes a világnézet. Mi van ha a gyerekünk esetleg meleg lesz? Kitagadja?

Egyébként a barátom biszexuális, előttem fiúkkal is volt kapcsolata és ez semmilyen hátrányt vagy problémát nem jelent a mi kapcsolatunkban, szóval ne érezd úgy, hogy ezt szégyellned kéne vagy titkolnod.

2021. febr. 1. 12:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Az a hátrány mindenképp megvan hogy nemcsak nőkre hanem pasikra is lehet féltékeny. Nincs az hogy oké a haveroddal vagy, mert ki tudja mi történik. Szerintem sokkal többen titkolják ezt mint amit aztán elmondanak, ennyit a nagy haverságokról.
2023. ápr. 26. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!