Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső szemmel mit gondoltok?Normális a trágár beszéd?L
Sziasztok! A párom ,ha vitatkozik velem mindig nagyon durva szavakat használ.Olyanokat mond amiket az ellenségemnek se mondanék. Majd másnap mindig bocsánatot kér tőlem és azt mondja,hogy buta vagyok,ha elhiszem azokat amiket olyankor mond,mert alapból ő nagyon szeret és miért kérdőjelezem meg. Nekem mindig több nap feldoglozni azokat amiket ilyenkor mond,sírok,rosszul vagyok tőle,ingerültebb is leszek vele.
Egyre távolabb érzem magamtól őt,mert akármilyen akadály van ezt kapom tőle,majd másnap egy bocsika és jó bolond vagyok,ha elhiszem a vita során mondott dolgokat,meg akkor ott az ajtó minek vagyok vele.
Mondja mennyire szeret,hogy imád,de látszatja nincs szerintem.Néha napján ír 1-2 szerelmes sms-t és így ennyi.
Én senkivel nem beszélnék így ahogyan ő teszi azt velem,de szeirnte ez tök normális..
"Szerinted engem érdekel,hogy mit érzel?"
Hát szerintem már egy ilyen mondatnak szakító oknak kellene lennie.
Nincs házasság, nincs közös gyerek, talán még közös lakás vagy ház sem. Most kell kritikusabban nézni a másikat. Amikor már benne vagy vele az élet sűrűjében, akkor sokkal nehezebb kilépni, és sokkal több sérüléssel, veszteséggel jár.
Kérdező,
nem, nem normális. Sajnos én is hasonló kapcsolatban voltam benne, bár ott nem trágár szavak voltak, hanem lelki terror. Ha szomorú voltam, vagy nyugodtan próbáltam megbeszélni valamit, felkapta a vizet, felemelte a hangját, mindig én voltam a rossz, és mindig bőgtem, hogy nyugodjon már le és beszéljük meg, de nem.
Ez lelki terror. Minden napom gyomorgörccsel telt. Kiléptem, és nyugodt életem van. Az exem az anyukájától örökölte, ő is hirtelen haragú volt, mindenen kiakadt, és az exem tudta magáról, hogy ez nem jó, de megsem próbált változtatni.
Egy bocsánattal a huszadik ilyet nem lehet elintézni. Vagy kezeli az indulatait, és visszafogja magát, vagy kalap-kabát. Ne rajtad vezesse le, és ne trágár szavakkal. Kulturált emberi lények vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!