Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normalis? Vagy ennyire nem erdeklem? Olyan nehez kommunikalni?
Figyelt kérdés
Paromal es a csaladjaval megyunk eskuvore. Eddig ugy volt hogy 2 orara, es csak ma szolt hogy este megyunk csak mert az apja ugy akarja. En a fodraszal reggel 8-ra beszeltem meg es atkell tegyem kesobbre. Az a baj hogy hogy a baratom ott volt mikor megbeszeltem az idopontot kedden, megsem szolt hogy te marha este megyunk mert o mar hetfon tudta. Pedig megkerdeztem egy parszor. Olyan nehez beszelni velem?2014. máj. 22. 16:33
3/7 A kérdező kommentje:
Tudta mar hetfon... en kedden beszeltem a fodraszal
2014. máj. 22. 16:42
4/7 WheneverYouWant válasza:
Bármi lehet: elfelejtette, nem fogja fel hogy nem mind1 hogy reggel mész a fodrászhoz vagy délután, nem tudja hogy kényelmetlen egész nap vigyázni a frizurára... Azt hogy hogyan tudtok kommunikálni azt te tudod... te vagy vele együtt...
5/7 A kérdező kommentje:
es hogy ertheto legyen... nem az a baj hogy at kell tegyem az idopontot hanem hogy nem kepes beszelni velem
2014. máj. 22. 16:44
6/7 anonim válasza:
Minek vagy egy ilyennel?
Bár sokáig nem fog már tartani szóval mindegy is hogy miért ilyen.
Te be fogsz sokallni és kidobod.:)
Ez a jövő vár rád.
Ezt az évet már nem húzod ki mellette az tuti.
És ezt a kommentet jegyezd meg.;)
7/7 A kérdező kommentje:
nekem is ez az erzesem... legalabbis ha nem valtoztat
2014. máj. 22. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!