Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy normálisan működő, érett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy normálisan működő, érett párkapcsolatban is tabu téma az exkapcsolatokról való beszélgetés?

Figyelt kérdés
Már több hónapja együtt vagyunk és a kapcsolatunk legelején mesélt egy keveset a volt barátnőjéről. Kíváncsi vagyok mi volt velük stb. Ez okozhat kellemetlenséget a kapcsolatban? Inkább ne kérdezzem meg?

2012. nov. 19. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
kérdezz rá, ha nem szivesen válaszol hagyd.
2012. nov. 19. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan rákérdezhetsz. De ha látod, hogy nem akar róla beszélni, nem szabad erőltetni. Lehet olyan kellemetlen emlék is, amiről csak később, vagy egyáltalán ne szeretne beszélni.
2012. nov. 19. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért érdekel téged a volt nője, fel nem foghatom.

Aztán ha olyat mond róla, amit esetleg mégsem akartál tudni, vagy ilyesmi, akkor meg majd megy az összehasonlítgatás. Keresd csak magadnak a bajt. Normális nő örülne, hogy nem beszél az exéről...

2012. nov. 19. 23:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten irritál és idegesít és lelomboz mikor a barátnőm a voltjairól beszél bármit is..
2012. nov. 19. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!