Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekünk született, de félek, hogy megromlik a házasságunk, mit tegyek?
Én ezt az apás szülést kicsit furcsának találom nőként. Nem az undor miatt, csak elveszik a nő maga kis legutolsó intimitása is, már ha ezt nevezhetjük így. Nem tudom pontosan leírni, hogy mire gondolok, de azt hiszem nem akarom, hogy a párom lássa, hogy szenvedem végig a szülést és mikor szóba jön ő is egyértelműen nemmel szokott felelni.
Nem biztos, hogy ez a gond nálatok, csak gondoltam leírom, tudod ahány ember...
Lehet, hogy a párodnál ilyen apasági depresszió jött elő, hiszen egy nagy dolog történt veletek.
Beszélgessetek ha van rá mód, ilyenkor sokakat megrémít a gondolat, hogy felnőtt koráig kell nevelni majd a gyereket, örökre együtt kell maradni, mi lesz majd a későbbiekben és stb.
#22:
Nekünk a nap fénypontja volt a délutáni séta. A pici egyből bealudt, és nyugodtan tudtunk beszélgetni. A friss levegő és a mozgás is jót tett a hangulatunknak.
Tavasztól minden hétvégén csináltunk programot, érről szolt a szombat. Baráti látogatások, bográcsozás, kirándulás, múzeum, nyáron strand. Mindhárman élveztük. Tudom, ez az év se a csavargásról fog szólni. De egy séta és fagyizás vagy erdei kirándulás megoldható. Segít, hogy családként összekovácsolódjatok, ha sok minőségi időt töltötök együtt. Nem csak azt látja, hogy eszik, alszik, kakil és sír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!