Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekünk született, de félek, hogy megromlik a házasságunk, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A terhesség alatt még minden rendben volt, annyi hogy a vége felé már nem volt szex, mert mindketten féltettük a babát. A férjem bent volt a szülésen (ő is szeretett volna ott lenni, én is szerettem volna), de a végére kicsit rosszul lett. Most még a gyermekágyas időszak tart, egy hónapos a babánk. Én odavagyok, amikor látom őket együtt a babával, jobban szeretem a férjemet, mint valaha. Viszont ő nagyon távolságtartó velem. Néha, amikor fáradtak vagyunk, elég goromba is. Alig ölel meg, egyszer sem kérdezte meg, hogy jól vagyok-e így szülés után. Én szexuálisan is nagyon kívánom, alig várom, hogy rendesen együtt lehessünk. Eközben ő elutasít, amikor szeretnék neki "örömet szerezni", vagy csak nagyon nehezen megy bele. Egyébként közel úgy nézek ki, mint a terhesség előtt, pár kiló plusz van csak rajtam és igényes vagyok magamra most is. Nagyon gyorsan regenerálódok, már első héten itthon takarítottam, minden házimunkát megcsinálok, ha csak lehet, hagyom a férjemet aludni. Persze néha megkérem, hogy legyen a babával nap közben, mert én már nagyon elfáradtam, vagy éppen van egy fél órás dolgom, de szerintem ez rendben van. Szeret is a babával lenni, csak néha túl sok neki, főleg amikor sírós. Mégis mit tehetnék, hogy újra minden rendben legyen? Vagy ez csak átmeneti? Vagy túlreagálom? Eleinte tök büszke voltam magamra a szülés miatt, meg hogy milyen jól megy minden a babával, de a férjem teljesen elbizonytalanít abban, hogy jól csinálom-e, jó anya és feleség vagyok-e. Persze nem bánt és nem mondaná ki, hogy esetleg most már nem úgy tekint rám, de én ezt érzem.

2021. jan. 26. 14:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
28%

Én ezt az apás szülést kicsit furcsának találom nőként. Nem az undor miatt, csak elveszik a nő maga kis legutolsó intimitása is, már ha ezt nevezhetjük így. Nem tudom pontosan leírni, hogy mire gondolok, de azt hiszem nem akarom, hogy a párom lássa, hogy szenvedem végig a szülést és mikor szóba jön ő is egyértelműen nemmel szokott felelni.

Nem biztos, hogy ez a gond nálatok, csak gondoltam leírom, tudod ahány ember...

Lehet, hogy a párodnál ilyen apasági depresszió jött elő, hiszen egy nagy dolog történt veletek.

Beszélgessetek ha van rá mód, ilyenkor sokakat megrémít a gondolat, hogy felnőtt koráig kell nevelni majd a gyereket, örökre együtt kell maradni, mi lesz majd a későbbiekben és stb.

2021. jan. 26. 23:14
 22/25 A kérdező kommentje:
"szörnyen nem akarod látni az igazságot"- azért, mert ha adódik egy probléma, nem feltételezem egyből azt, hogy hamarosan vége a házasságunknak? 😅 Én egyébként nem azért szerettem volna, hogy bent legyen a szülésen, hogy engem támogasson vagy nézzen szenvedni, hanem hogy ő is részese legyen a pillanatnak, amikor világra jön a babánk. És ő is így volt vele. Azt mondja, hogy nem volt neki undorító, inkább a stressz miatt lett rosszul a végére(nagyon hosszú szüléssem volt, ő az elején be sem jöhetett a vírus miatt, csak amikor már kb. 2 perces fájások voltak, addig otthon aggódott, utána engem nézett szenvedni ..). Úgy tűnik az lesz a gond, hogy nehezebbnek éli meg a babázást, mint amire számított, hulla fáradt és nincs kedve semmihez, még hozzám sem.
2021. jan. 27. 05:38
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

#22:

Nekünk a nap fénypontja volt a délutáni séta. A pici egyből bealudt, és nyugodtan tudtunk beszélgetni. A friss levegő és a mozgás is jót tett a hangulatunknak.

Tavasztól minden hétvégén csináltunk programot, érről szolt a szombat. Baráti látogatások, bográcsozás, kirándulás, múzeum, nyáron strand. Mindhárman élveztük. Tudom, ez az év se a csavargásról fog szólni. De egy séta és fagyizás vagy erdei kirándulás megoldható. Segít, hogy családként összekovácsolódjatok, ha sok minőségi időt töltötök együtt. Nem csak azt látja, hogy eszik, alszik, kakil és sír.

2021. jan. 27. 10:06
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Az újdonsült apukák körében is előfordul szülés utáni depresszió, ugyanúgy, mint az anyukáknál
2021. jan. 27. 12:31
 25/25 anonim ***** válasza:
52%
ne áltasd magad kérdező,ez csak rosszabb lessz,mert az mindent elmond mikor beszélhetnétek és inkább játszik mert egy kisfiú,vagy sorozatokat néz...tehát minden ba.omság fontosabb neki mint te.ez mindent elmond....de tudod van az a dal is...álmodj királylány...
2021. jan. 27. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!