Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mesélnétek mi a véleményetek a "..nem vakságot fogadott.." kifejezésről?
Tudom - tudom van baj a toronyban.
Tudom, hogy nem vagyok egy nehézbombázó kategória , csak egy átlagos, ápolt nő vagyok. De miután a párom ezt tudtomra is adta, és egy történettel akarta szemléltetni, hogy "neki így is jó vagyok" , azóta az amúgy is nem túl nagy önbizalmam elveszett.
Az eset pedig: látott egy fullos nőt az utcán akivel összeszemeztek, és jól beindult rá, de mégis velem van ettől, és ezzel bizonyítja, hogy neki nem a kinézet a fontos.
HURRÁÁÁÁ ....
Tudom, hogy nagyon sokat tudok neki nyújtani, gondoskodó vagyok, és mellette állok, és ezért nagyon szeret.
de konkrétan falra mászok az ilyenektől, hogy nekem így is jó vagy, meg elfogadlak, meg nem a kinézet az első.
Ezek a szövegek engem nem nyugtatnak meg egy ilyen helyzet után, sőt, azt sugallják: ronda vagy, de ezzel meg tudok barátkozni, mert amúgy meg élvezem a személyiséged és azt szívesen élvezném a továbbiakban is, ne félj, nem számít nekem, hogy csúnya vagy.
Szerintetek túl nagy jelentőséget tulajdonítok a külsőnek ? Nem kéne foglalkoznom vele, hogy nem feltétlen a külsőmért van velem, és fogadjam el, hogy mindezek ellenére engem választott? Vagy hagyjam, akármennyire is fájdalmas, és várjak arra az emberre, aki ilyen átlagosan is gyönyörűnek lát, és ezt érzem is mellette?
Szerintem az a gond, hogy mellette nincs önbizalmad, nem érezteti veled, hogy jó nő vagy. Mert ha magaddal rendben lennél, akkor nem esne ennyire rosszul, ha megnéz mást. Mondjuk szemezni másik nővel taplóság, bocs.
Én jogosnak érzem a sérelmed.
"20. Nem értem az összefüggést az idézett mondat, és a hozzáfűzött komment között."
Nos, ez a te szegénységi bizonyítványod, erről én nem tehetek.
Mégis mit nem értesz azon, hogy ha te fantáziálsz más férfiakról, vagy megnézel más férfiakat, akkor egyszerűen nincs morális, erkölcsi alapod ez számonkérni a másikon?
Igen, nálad is van baj a toronyban, de a pasidnál is...
Neked össze kéne kapnod az önbizalmad, ahogy nagyon sok másik nőnek is. A probléma ott kezdődik, hogy a fene nagy fejlődés hatására a nők az önbizalmuk nem saját magukból merítik, hanem a másokkal történő összemérés eredményeként azonosítják, történjen az fizika közelségben tapasztalt dolgokkal, vagy épp virtuálisan, ne adj isten csak és kizárólag szellemi síkon. (A képzelet erős fegyver...)
Viszont a pároddal is bajok vannak... ez a nekem jóvan ez így szöveg kb. annyit tesz, hogy mivel tudom nem kapnék jobbat, így beérem veled... A probléma az, hogy a saját önbizalma mellett sajnos a tiédet is rombolja ezzel, mert még nem vagy azon az önismereti szinten, hogy ne másoktól tedd függővé a saját magadról alkotott véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!