Mostanában Flór Ferencbe szült valaki? Megosztanád a tapasztalataidat nincs fogadott orvos tehát inkább ilyen véleményeket várnék!
2019. Május.
Csak fogadott szülésznő!
36.hétre szülésn így extra figyelmet kaptam jó és rossz értelemben IS.
Az ügyeletes kimért volt,velünk nemsokat kommunikált a bent töltött idejében inkább a szülésznőmmel.
Ezt annyira nem is bántam mert hullafáradt voltam. Éjfélkor értünk be,akkor még nem volt bent a sz.nőm. Megvizsgáltak valóban vajúdok e,átöltözés,szülőszoba,nincs beöntés,borotválni sem kellett engem,tiszta voltam.
Kaptam masszázsolajat a derekamra,volt hogy hagytak "pihenni" minket.
Értem ezalatt azt hogy kaptam valamit az infúzióba ami ha hatott volna leáll a vajúdás de a kisasszony jönni akart.
Reggel épp vizitidőben indult meg a tolófájás,doki szaladt de épp csak az ajtóig jutott,kiabált egyet a gyerekdokinak aki szintén szaladt oda❤ Jöttek csecsemősök,anesztes is meg még kitudja kik. De jó sokan lettünk.
Azonban ahogy felsírt a lányzó a gyerekdoki jót mosolyogva hátrafordult felénk és mondta hogy nincs itt semmi gond. 3000 gr. 53 cm.
Méhlepény kint,majd átvizsgáltak engem. Szupi minden. 1 órát egyedül hagytak minket.
Utánna jött a szülésznőm,segített megfürdeni. Aztán kitoltak a szobánkba.
Összességében maximális empátia,türelem felénk. Bár lehet valaki ír majd rosszat..én jókat tudok csak.
Na jó-volt egy mínusz pont. Az aki az anyakönyvi dolgokat intézi,nem egy kellemes alkat. Pár órával szülés után robbant be a szobába hogy ide a papírokat,amik a zárt böröndben lapultak még. Hajolni nehezen tudtam ,erre beszólt hogy ugyanmár nincs az olyan alacsonyan.
Hát mondtam én is egy szépet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!