Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet érteni felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet érteni felnőtt férfival, egy családapával, hogy a hétvége nem csak a tv előtt fekvésről és alvásról szól?

Figyelt kérdés

Tegnap nagy nehezen otthon maradt. Egyébként nincs otthon. Rengeteg tenni való volt. Tanulni kellett a gyerekkel, ebédet csinálni, takarítani. A mosógép egész nap ment. Erre közölte, süt a nap és menjünk ki. Mondtam neki, délután, most más a tennivaló. Erre megkaptam, hogy hét közben kell ezeket megcsinálni, akkor hét végén lesz idő feküdni. Az ebédet lefikázta, mert a leves túl világos, a fák túl sötét.

Ebéd után kimentünk a gyerekkel, ő feküdt tovább, utána aludt. Hazaértünk, várt a mosogatás, mert közölte, hogy ő nem csinálja meg. Mire leültem volna kicsit, jött sírva a gyerek, hogy nem játszik vele az apja, játszak vele. Vacsora után nekiálltam vasalni. És ezek után felsóhajtott a férjem, hogy ez milyen fárasztó hétvége volt és alig várja, hogy ma mehessen dolgozni.

2021. jan. 25. 08:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%
20#. Hidd el akkor is kell foglalkozni egy gyerekkel ha már nagyobbacska azért mert veled anyád nem törődött ami érezhető az írásodból is, még nem biztos hogy mással sem törődik az anyukája
2021. jan. 25. 12:57
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

#10: Te mirol beszelsz? Inkabb az itteni nok egy reszenek mantraja, hogy aki nem azt mondja, mint ok, az luzer. Nem, nem lesz senki sem luzer attol, hogy mast gondol, mint te.

Sot, konkretan szo sem volt arrol, hogy jo meg rossz ferfiak lennenek. A kerdezohoz nem passzolo ferfirol van szo.

2021. jan. 25. 13:00
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

#18: Ugye, azt is mondod, hogy rip a populacio ferfi felenek?

Mert lathatoan a felelossegvalalast noi reszrol nem erolteted, csak a haritast es ugyanugy indokolatlan jelzoket huzol arra, aki mast mer mondani, mint te.

(En azert orulok, hogy jol valasztottam es egy ertelmes not talaltam. Furcsa, o sem igazan panaszkodik ram.)

2021. jan. 25. 13:03
 24/26 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom, hogy egy 11 éves gyerekkel is kell foglalkozni, tanulni meg pláne, mert van némi tanulási nehézsége és egyedül sajnos nem megy a tanulás. Mivel testvére nincs, ezért egyedül nem túl jó játszani sem.

Én egyébként mindenkinek köszönöm a választ, hiszen látom, hogy mennyire sokféle képpen látjuk a dolgokat.

2021. jan. 25. 13:47
 25/26 anonim ***** válasza:
73%

Úgy természetesen érthető ha tanulási nehézsége van, de azt kicsit túlzásnak érzem, hogy egyáltalán nem tud játszani egyedül.

Viszont azt továbbra se értem, hogy miért nem tudod megmondani apucinak, hogy takarítson maga után ha zavarja a kosz? Lehet én vagyok rosszul bekötve, de nálunk a saját cuccát mindenki maga tartja rendben. Ne szedd fel a koszos alsóit a földről, majd szépen berakja ő a mosógépbe, van karja talán.

Kedves 21, édesanyám nagyon szeretett mindig, köszönöm az aggódást. Viszont az, hogy valaki foglalkozik a gyerekével nem egyenlő azzal, hogy 0-24ben szórakoztatja, főleg egy iskolás korút. A gyerekek fejlődésében nagyon fontos, hogy megtanulják egyedül is elfoglalni magukat, az önálló játék elengedhetetlen a kreativitás fejlődésében.

2021. jan. 25. 21:19
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
istenem minek vagy együtt ezzel az életképtelennel? remélem tudod, hogy nem csak egy gyereket nevelsz
2021. máj. 8. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!