Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet érteni felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet érteni felnőtt férfival, egy családapával, hogy a hétvége nem csak a tv előtt fekvésről és alvásról szól?

Figyelt kérdés

Tegnap nagy nehezen otthon maradt. Egyébként nincs otthon. Rengeteg tenni való volt. Tanulni kellett a gyerekkel, ebédet csinálni, takarítani. A mosógép egész nap ment. Erre közölte, süt a nap és menjünk ki. Mondtam neki, délután, most más a tennivaló. Erre megkaptam, hogy hét közben kell ezeket megcsinálni, akkor hét végén lesz idő feküdni. Az ebédet lefikázta, mert a leves túl világos, a fák túl sötét.

Ebéd után kimentünk a gyerekkel, ő feküdt tovább, utána aludt. Hazaértünk, várt a mosogatás, mert közölte, hogy ő nem csinálja meg. Mire leültem volna kicsit, jött sírva a gyerek, hogy nem játszik vele az apja, játszak vele. Vacsora után nekiálltam vasalni. És ezek után felsóhajtott a férjem, hogy ez milyen fárasztó hétvége volt és alig várja, hogy ma mehessen dolgozni.

2021. jan. 25. 08:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

A vasalas megvar meg semmi nem lesz belőle ha 3 tányér a mosogatóban van, de így csak te mellette csianlaod a dolgokat próbálj vele beszélgetni ha együtt is vagytok utána kis házimunka.

Mert ez így csak egymás mellett élés.

2021. jan. 25. 09:01
 12/26 anonim ***** válasza:
11%
Melózik egész nap, a fizut haza adja, nem mehet csajozni, és még egy jó karórát sem vehet magának, mert a gyerek egyetemére kell gyűjtenie, ezek után, a saját házának, saját kanapéján sem dögölhet egy hétvégén?
2021. jan. 25. 09:12
 13/26 A kérdező kommentje:

Nem tetszik neki a rendelt kaja. Nem tetszik neki, ha a gyerek beszél. Nem tetszik neki a rendetlenség. De egy keresztbe szalmát nem tesz.

Hét közben 5 után érek haza. Minden nap tanulás a gyerekkel, ugyanúgy főzök két naponta. Természetes, hogy leülök játszani a gyerekkel. Ő ezekből nem veszi ki a részét. H ugyanúgy leül és vagy csesztett engem, vagy a gyereket. De legtöbbször felteszi a fülest és videót néz.

2021. jan. 25. 09:12
 14/26 A kérdező kommentje:
Én is melózom egész nap. Nekem is szükségem lenne pihenésre.
2021. jan. 25. 09:14
 15/26 anonim ***** válasza:
55%

Te dolgozol amúgy? Mert ha otthon vagy, vagy csak 4-6 órában dolgozol jogos hogy minek hétvégén hülyéskedsz.

Ha te is rendes munkaidőben vagy, akkor viszont jogosan vagy felháborodva, én elválnék.

2021. jan. 25. 09:14
 16/26 anonim ***** válasza:
31%

15 vagyok, most látom mit írtál kérdező.

Egyszerűbb lenne neked ha heti 5 napon veled, hétvégén meg vele lenne a gyerek. Egy ilyen férfi mellett már csak a válóperen éri meg gondolkodni. Persze ha többször is eredménytelenül ültél le vele beszélni.

2021. jan. 25. 09:16
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, ezt férfiként és apaként mondom. És igen, idővel megváltozhatnak az emberek egy hosszú kapcsolat során, teljesen, volt benne részem. Ha nem változik, nem érdemes erőltetni, ennél egyedül is boldogabb leszel- persze az sem lesz leányálom. Tudom, mert elváltam, de jobb egyedül, mint egy rossz házasságban szenvedni. Drukkolok neked!
2021. jan. 25. 09:21
 18/26 anonim ***** válasza:
88%

R.i.p a populáció női felének.

Egy másik szerencsétlen itt arra kér tippeket hogy hogy tanítsa meg a párját fogmosásra.

Sajnos a többség igenis ez a kategória, mondhatja a sok itteni szűz, hogy jobban kell választani.

Egy barátnőm pl látszólag jól választott, sem én, sem a baráti társaságunk többi tagja nem tudtuk volna megmondani a férfiról hogy nem klappol minden fejben nála, de aztán összeköltöztek, és fel év után mindenféle pszichológiai hadviseléssel kellett ravenni a palit, hogy végezzen bármi házimunkát.

Barátnőm egy ponton azt csinálta hogy ő is abbahagyta teljesen az házimunkát, tudod mi történt? Pár nap alatt felhalmozódott a csetres, nem volt étel otthon, nem volt tiszta ruha, állt a mocsok.

Nem a te dolgod megnevelni egy felnőtt férfit. Nem is lehet.

Szerintem a mi generációnk már ígyis úgyis beszopta a férfikínálattal, a többség menthetetlen. Annyit tudunk tenni, hogy a fiainkba beleneveljük az igényességet.

2021. jan. 25. 09:24
 19/26 anonim ***** válasza:
38%
Az okos nő nem szül.
2021. jan. 25. 09:29
 20/26 anonim ***** válasza:
80%

És mi akadályoz meg benne, hogy azt mondd: Pista, ha téged zavar, hogy van három tányér a mosogatóban akkor mosogasd el, engem ugyanis nem zavar.?

Amúgy hány éves az a gyerek, hogy folyton tanulni meg játszani kell vele mert egyedül semmit se tud csinálni?

2021. jan. 25. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!