Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne idegesítse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne idegesítse a páromat, hogy tanulok?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, ez az utolsó évem. Mostanában nagyon kemény a suli, sok a vizsga, beadandó, illetve szakdogát is írok. Együtt élek a párommal, aki dolgozik, és lényegében eltart engem. Mostanában nagyon idegesíti, hogy amikor ő végez a munkával (home office) nem hagyok csapot papot és vagyok vele. Vagy pl hétvégén, mérges, hogy tanulok. (Ez nem azt jelenti, hogy nulla időt töltök vele.) Viszont nekem nagyon fontos most az egyetem, muszáj tanulnom. Ez rengeteg energiámat elveszi, nincs időm most elmenni sétálni, meg megnézni 3 órás filmeket.
2021. jan. 24. 11:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hagy tanulni, nem hozzád való.
2021. jan. 24. 13:54
 22/24 anonim ***** válasza:
44%

Nehogymar fozzel.

Rendeljetek etelt. Fozes helyett tudsz vele futni meg szexelni.

Nem igaz,h a pasidnak ennyi esze sincs.

2021. jan. 24. 14:50
 23/24 anonim ***** válasza:
60%
A párod diplomás?
2021. jan. 24. 15:52
 24/24 anonim ***** válasza:

Hát nehéz. Ezért nem szabad senkinek az eltartottja lenni. Mert itt sajnos az van, hogy megszoksz vagy megszöksz, alárendelt szerepben vagy, amit önként vállaltál mikor nulla keresettel összeköltöztél vele. Igazából túl sok választásod nincs, vagy úgy lesz ahogy ő akarja, vagy szakíts, és költözz vissza a szüleidhez, és majd ha lesz munkád, akkor lesz döntési jogod is.

Amúgy szakdoga mellett még hogyhogy vannak tárgyaid? Teljes állás mellett végzetem nappali egyetemet, ja nehéz volt, nem is bírtam volna a szakdoga+tárgyak+munka hármast, ezért igyekeztem végig normálisan tanulni, hogy utolsó évre a szakdogán kívül más dolgom ne legyen az egyetemmel. Tudtommal az utolsó félév már kb mindenhol csak a szakdogára van, vagy max szakmai gyakorlat. Tárgyak már nem nagyon szoktak lenni.

2021. jan. 24. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!