Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne idegesítse a páromat, hogy tanulok?

Azért 0-24ben biztos nem tanulsz.
Oszd be az idődet amíg dolgozik tanulj.

Saját bőrömön tapasztaltam, hogy utolsó évben nem 8 órás a tanulási idő,sőt - aludni is kell!!!
Magyarázd meg neki, hogy ez van, ezzel kell megbékélnie. Ha végzel - más lesz a szitu, de most a saját jövődről van szó!

Filmek legtöbb esetben csak 1,5 órásak.. nagyon ritka a 3 órás film.
Amúgy meg, az eltartásért cserébe... hmm.. járna kompenzálás.

Nekem màkom volt :)exem együtt ganult velem, kikérdezett, sőt segitett pl üzleti terveb szakdogára kapcsolatokat épitett ki nekem tapasztalatszerzéshez vezetőkkel beszélgetni, tanulás közben fotózott es felhivta rá a figyelmem hogy hihetetlen milyen nőies vagyok még így is, (lábtartás kéztartàs miatt), holott Ő egy lógós seftelős füves illegàlis pénzkereső srác volt :D
Màsik exem meg halálra idegeskedte magát azon hogx tanulok ès több leszek és jól fogok keresni. Állandoan utált leoltott aztán beiratkozott ő is tanfolyamra.
Minden srác màs. Te olyat fogtál ki valszeg aki vmi kommuista rendszerben él. 8 ora munka 8 ora pibi 8 ora alvás és ezt a rendszert várná el tőled is.

Igazából ezt meg kéne tudni értenie, plusz gondolom előre tudta hogy ez a helyzet, vállalta.
Én is utolsó éves vagyok, bár igaz hogy csak alapképzésen (tervben a mester) és alapból nem annyira vész, de idén sokkal több a beadandóm, amik mindegyik kb szakdoga hosszúságú, sok volt a vizsgám, stb stb. A vizsgaidődzak pokol volt.
Nem mondom hogy minden nap tanulok, azt se hogy 10-12 órákat, de egy egyetemista időbeosztása teljesen más.
Én megtehetem hogy 8kor kelek, 11kor állok neki a dolgaimnak, napközbe edzek, gyalogolni megyek, de cserébe sokszor éjfélig, éjjel 1-ig, akár tovább is tanulok.
Persze ez inkább vizsgaidőszak, de amúgy is előfordul néha.
Meg kéne értenie, pláne ha ő is járt egyetemre (ezt nem írtad mondjuk), de amúgy is.

#5 akkor is kel találni egy kis közös időt.. egy fél órás sétába nem fogsz belehalni. Azt is kétlem, hogy te napi 8 órát képes vagy seggelni és maximális odafigyeléssel tanulni.. Tanulj addig míg dolgozik, bőven elégnek kell lennie!
Szerintem ez nálad csak kifogás!
Most miért is nem tanulsz, miért nem a pároddal foglalkozol gyakorizás helyett? Ha olyan "sokat" kell tanulnod.
Hagyjuk már a kamuzást!

Tényleg létezik olyan, hogy egésznap tanulni kell kb. Ez nálam akkor fordult elő, ha halogattam a dolgokat (tehát mindig). Meg az se mindegy milyen szak. Szóval én elhiszem a kérdezőnek, hogy sokat kell tanulni a hajrában. Na de január végén? Mikor lesz neked az államvizsga? Kicsit fura.
Amúgy nem tudsz mit csinálni, fogadja el hogy most ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!