Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne idegesítse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne idegesítse a páromat, hogy tanulok?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, ez az utolsó évem. Mostanában nagyon kemény a suli, sok a vizsga, beadandó, illetve szakdogát is írok. Együtt élek a párommal, aki dolgozik, és lényegében eltart engem. Mostanában nagyon idegesíti, hogy amikor ő végez a munkával (home office) nem hagyok csapot papot és vagyok vele. Vagy pl hétvégén, mérges, hogy tanulok. (Ez nem azt jelenti, hogy nulla időt töltök vele.) Viszont nekem nagyon fontos most az egyetem, muszáj tanulnom. Ez rengeteg energiámat elveszi, nincs időm most elmenni sétálni, meg megnézni 3 órás filmeket.
2021. jan. 24. 11:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
30%

Azért 0-24ben biztos nem tanulsz.

Oszd be az idődet amíg dolgozik tanulj.

2021. jan. 24. 11:36
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

Saját bőrömön tapasztaltam, hogy utolsó évben nem 8 órás a tanulási idő,sőt - aludni is kell!!!

Magyarázd meg neki, hogy ez van, ezzel kell megbékélnie. Ha végzel - más lesz a szitu, de most a saját jövődről van szó!

2021. jan. 24. 11:42
 3/24 anonim ***** válasza:
34%
Egy fél órás séta bele kell, hogy férjen.
2021. jan. 24. 11:43
 4/24 anonim ***** válasza:
11%

Filmek legtöbb esetben csak 1,5 órásak.. nagyon ritka a 3 órás film.

Amúgy meg, az eltartásért cserébe... hmm.. járna kompenzálás.

2021. jan. 24. 11:44
 5/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kedves utolsó, nem értek egyet, miért kéne kompenzálnom? Megbeszéltük, hogy nekem egy év még az egyetem, neki meg rendes munkája van, nem várunk még egy évet, hogy összeköltözzünk. Utána ketten fogunk keresnu, Covid miatt nem tudok most időszakos munkát vállalni. Nem hiszem, hogy kompenzálnom kéne, nekem most a tanulás a munkám, hogy később tudjak pénzt keresni a diplomámmal.
2021. jan. 24. 11:48
 6/24 anonim ***** válasza:
46%

Nekem màkom volt :)exem együtt ganult velem, kikérdezett, sőt segitett pl üzleti terveb szakdogára kapcsolatokat épitett ki nekem tapasztalatszerzéshez vezetőkkel beszélgetni, tanulás közben fotózott es felhivta rá a figyelmem hogy hihetetlen milyen nőies vagyok még így is, (lábtartás kéztartàs miatt), holott Ő egy lógós seftelős füves illegàlis pénzkereső srác volt :D

Màsik exem meg halálra idegeskedte magát azon hogx tanulok ès több leszek és jól fogok keresni. Állandoan utált leoltott aztán beiratkozott ő is tanfolyamra.

Minden srác màs. Te olyat fogtál ki valszeg aki vmi kommuista rendszerben él. 8 ora munka 8 ora pibi 8 ora alvás és ezt a rendszert várná el tőled is.

2021. jan. 24. 11:49
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ezt meg kéne tudni értenie, plusz gondolom előre tudta hogy ez a helyzet, vállalta.

Én is utolsó éves vagyok, bár igaz hogy csak alapképzésen (tervben a mester) és alapból nem annyira vész, de idén sokkal több a beadandóm, amik mindegyik kb szakdoga hosszúságú, sok volt a vizsgám, stb stb. A vizsgaidődzak pokol volt.

Nem mondom hogy minden nap tanulok, azt se hogy 10-12 órákat, de egy egyetemista időbeosztása teljesen más.

Én megtehetem hogy 8kor kelek, 11kor állok neki a dolgaimnak, napközbe edzek, gyalogolni megyek, de cserébe sokszor éjfélig, éjjel 1-ig, akár tovább is tanulok.

Persze ez inkább vizsgaidőszak, de amúgy is előfordul néha.

Meg kéne értenie, pláne ha ő is járt egyetemre (ezt nem írtad mondjuk), de amúgy is.

2021. jan. 24. 11:51
 8/24 anonim ***** válasza:
22%

#5 akkor is kel találni egy kis közös időt.. egy fél órás sétába nem fogsz belehalni. Azt is kétlem, hogy te napi 8 órát képes vagy seggelni és maximális odafigyeléssel tanulni.. Tanulj addig míg dolgozik, bőven elégnek kell lennie!

Szerintem ez nálad csak kifogás!

Most miért is nem tanulsz, miért nem a pároddal foglalkozol gyakorizás helyett? Ha olyan "sokat" kell tanulnod.

Hagyjuk már a kamuzást!

2021. jan. 24. 11:53
 9/24 anonim ***** válasza:
77%

Tényleg létezik olyan, hogy egésznap tanulni kell kb. Ez nálam akkor fordult elő, ha halogattam a dolgokat (tehát mindig). Meg az se mindegy milyen szak. Szóval én elhiszem a kérdezőnek, hogy sokat kell tanulni a hajrában. Na de január végén? Mikor lesz neked az államvizsga? Kicsit fura.

Amúgy nem tudsz mit csinálni, fogadja el hogy most ez a helyzet.

2021. jan. 24. 11:55
 10/24 A kérdező kommentje:
Éppenséggel, mert a párom éppen elment futni, én pedig pont befejeztem amit délelőttre terveztem (pl neki ebéd főzés, lakás takarítása). Nem kamuzom. #7-esnek igaza van, egy egyetemista napirendje egész más sajnos mint azé aki dolgozik. SZoktam sétálni vele, de van amikor éppen valami közepén vagyok, akkor nem fogom félbeszakítani, csak hogy sétáljak.
2021. jan. 24. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!