Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy bántalmazo férj, az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bántalmazo férj, az új kapcsolatában is bántalmazo lesz?

Figyelt kérdés

Ha az exfeleségét többször megverte a gyerekeik szeme láttára. A nő elvált, vitte a gyerekeket is. A férfinek új kapcsolata lett. Most látszatra nagy a szerelem, boldogság. Az új nőt is előbb utóbb megéri? Vagy tényleg meg tud az ember változni? A volt felesége volt a hibás, ő hozta ki belőle az agresszív énjét? Vagy előbb utóbb ismét agresszív lesz?

Ismertek hasonló történetet.

Egy kollégámrol van szó, nem is tagadja, hogy ütötte verte a volt feleségét.

2021. jan. 23. 19:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
49%

Alapvetően azt vallom, hogy bárki képes megváltozni, de a leírásod alapján ez az ember nem változik, legalábbis egyelőre szinte biztosan nem.

Korábban írta valaki, hogy beeteti az új nőt is, aztán kimutatja az igazi énjét. Valójában nem ez történik, hanem pont, hogy saját magának magyarázza be, hogy most minden más lesz (pl mert az előző nő viselkedése váltotta ki), de most megfogadja, hogy soha többet.

Még egy gondolat: említetted, hogy a főnökség nem csinál semmit, mert amúgy sincs elég ember. Nos, az általános gyakorlat az, hogy ha a seggfejeket nem rúgjuk ki, akkor a jófejek elmennek maguktól. A probléma megoldja magát, vagy így, vagy úgy.

2021. jan. 27. 10:56
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is te vagy a feleség, és nem, a nárcisztikus pszichopata nem változik, ugyanúgy bántalmazni fogja az új nőt is mint téged. A rendőrséget már rég rá kellett volna hívnim
2021. jan. 27. 23:02
 33/35 anonim ***** válasza:

99,9% hogy idővel itt is verés lesz.

Persze nem hetek meg hónapok, hanem évek alatt.

2021. jún. 18. 18:32
 34/35 anonim ***** válasza:

A környezetemben volt hasonló, pont exem apja. Sajnos exem is ugyanolyan bántalmazó... (Itt elszámoltam 10-ig mielőtt leírtam a csúnya szót) lett. Ez már egy másik sztori.

20+ év házasság, rengeteg verés, stb. Aztán a pasi összejött egy csinos, értelmes nővel (ugyanez volt anyósomról nem mondható el sajnos), és látszólag a tenyerén hordozta. Külföldön dolgozott a pasi, tehát 3 hetente járt haza 1 hétre, és akkor persze, hogy a nővel akarta elkölteni a lóvét, vinni őt nyaralni, szállodában, wellness-hotelbe. Én is azt gondoltam, hogy megváltozott, vagy nem is volt rossz ember, csupán a feleség váltotta ki belőle.

Pár év múlva kiderült, hogy nem változott ő semmit. Hazajött Magyarországra, a nőhöz költözött, együtt éltek, és érdekes módon úgy már nem tudtak jól meglenni. Pedig itt is jól keresett a pasi, tudta továbbra is finanszírozni a drága dolgokat, csak gondolom, napi szinten nem lehetett elviselni.

2021. jún. 18. 20:03
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy férfi üt egy nőt, az üti a többit is mert úgy érzi hogy azt lehet.

Aki meg nem üt, az soha senkit nem üt.

2021. jún. 19. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!