Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bántalmazo férj, az új kapcsolatában is bántalmazo lesz?
Figyelt kérdés
Ha az exfeleségét többször megverte a gyerekeik szeme láttára. A nő elvált, vitte a gyerekeket is. A férfinek új kapcsolata lett. Most látszatra nagy a szerelem, boldogság. Az új nőt is előbb utóbb megéri? Vagy tényleg meg tud az ember változni? A volt felesége volt a hibás, ő hozta ki belőle az agresszív énjét? Vagy előbb utóbb ismét agresszív lesz?
Ismertek hasonló történetet.
Egy kollégámrol van szó, nem is tagadja, hogy ütötte verte a volt feleségét.
2021. jan. 23. 19:34
21/35 anonim válasza:
Szerintem megpróbálni meg fogja, de járhat úgy, mint apám, anyámmal folyton verekedtek, apám jött ki jól, most fiatalabb nője van, nagyon rövid pórázon tartja apámat és biztos vagyok benne, hogy ütötte már meg, mert apám folyton behúzza a nyakát és ugrik neki. Szóval szerintem az emberek nem változnak, mindig erőszakosabb típus lesz, amíg nem talál valakit, aki el(le)tudja nyomni ő lesz az agresszor.
22/35 A kérdező kommentje:
Nem, belőle bárki ki tudja hozni, aki nem úgy táncol ahogy ő fütyül. Mindig gyenge célpontokat választ. Mindenki besétál a csapdájába, nem is értem hogy csinálja.
2021. jan. 23. 20:39
23/35 Savlekotő válasza:
Az új nő miatt hagyta el a volt felesége.
Szóval hogy ütlegelte a gyereke előtt is nem volt válóok,kést dobál a melóba mint a cirkuszban,ne haragudj ti dakoták vagy bolondok vagytok?
70F
24/35 A kérdező kommentje:
Az új nő miatt ütötte meg a volt feleségét, mert szóvá tette, hogy inkább a gyerekekkel foglalkozzon, ne egy 20 - on éves lánnyal. A nagyobbik gyereke látni sem akarja az apját. A kisebbik még nem érti hogy mi történt. Nem, nem dakota egyik sem. A volt felesége teljesen tönkre ment mellette, sokan hitték hogy rákos, azért néz ki olyan rosszul.
2021. jan. 23. 20:59
25/35 Savlekotő válasza:
És ehhez asszisztáltok ahelyett hogy mondjuk az új nőt ledumálnátok róla vagy mikor odabent fényezte a nőverést anyaverést nem tapsoltok alá hanem léptek,és miután kés dobál azonnal ki kellett volna rúgni. Féltek tőle ti is,vagy nem értem? Gigalol az egész történet..
26/35 Savlekotő válasza:
Főnökséget nem érdekli,ja de ha a kés célba ér főnők szopja a legnagyobbat,vagy hülyék vagytok mind ezen a munkahelyen ahol minden nőn át megy ez verekedő phaszi vagy a napi esti hergelő kamu ez is..
27/35 anonim válasza:
Én egy kolléga magánéletét sem tudom ilyen részletekbe menően.
Mondjuk nem is érdekel.
28/35 anonim válasza:
Jaj, te az ex vagy és most leírod a történetet egy kolléga szempontjából. Már 2 hete itt szenvedsz, hogy a fiatal kolléganőjével van. Egyébként normális vagy, örülj neki, hogy ilyen könnyen megszabadultál tőle
29/35 anonim válasza:
Ha nem talál magának a nő személyében egy méltó ellenfelet, aki kiüti végre, akkor igen, ugyanaz marad.
30/35 anonim válasza:
Mindig ilyenmarad, messze el kell kerülni. Esetleg egy drabális, agresszív, verekedős hárpia mellett javulhat, vagy agyonverik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!