Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent, engem les?

Figyelt kérdés

Férjem egyik kolléganője már többször bejelölt Facebookon, a jelölést azonnal visszavonta mindig. Gondolom, mert véletlenül jelölt be, hiszen nem ismerjük egymást, meg nem is találkoztunk soha. Csak az adatlapja alapján derült ki, hogy egy helyen dolgoznak férjemmel. Kérdeztem férjemet ő ki, azt mondta valami adminisztrátor. Nem tudom, a nő miért nézegeti az adatlapom.

Csak túllihegem, vagy akár jelenthet is valamit? Férjemnek nem mondtam, hogy kicsit már feltűnő, mert amikor másodszor bejelölt a nő és vissza is vonta, akkor is kérdeztem férjemet, de letudta annyival, hogy ő nem tudja miért nézeget engem a másik nő, és ha engem ez érdekel, akkor kérdezzem meg őt...

Az emberek miért nézik a másik nő adatlapját? Úgy tűnik rendszeresen...

2021. jan. 20. 19:47
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Sajnos furán viselkedik. Én meg egy idióta vagyok, aki szemellenzővel jár...
2021. jan. 21. 11:50
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent, hogy furán viselkedik?
2021. jan. 21. 11:58
 23/51 A kérdező kommentje:
Nincs szex, alig beszélgetünk, munka után jön haza, de ki tud menni ügyet intézni pl posta, ha akar. Meg amit el akar intézni, azt eltudja.
2021. jan. 21. 12:18
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
Kezd el nyomozni!Ha telefonhoz hozzáférsz az a legtutibb.Sztem valami nem stimmel.
2021. jan. 21. 15:15
 25/51 anonim ***** válasza:

Hmm akkor tényleg nem jók a jelek..

Szerintem is kezdj el nyomozni. Telefonon vagy a gépén. Akár a Facebookját is megnézheted, hogy hátha ott (is) beszélgetnek.

Vagy ha a nyomozás nem kivitelezhető, mondd, hogy beszélni szeretnél vele. Hogy kissé ellaposodott a kapcsolat, nincs elég szex, stb. És ha erre is dühösen, vagy közömbösen reagál, akkor lehet tényleg baj van. De szerintem ne hagyd, hogy kitérjen a válasz elől. Mondd meg, hogy neked ez így nem jó. És tegyen érte ő is, hogy jobb legyen. Szerintem a reakciója sok mindent elfog árulni.

2021. jan. 21. 18:02
 26/51 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy eltávolodtunk.. Mindig rám hárítja a felelősséget. Nem vagyok tökéletes, beismerem a hibáim, de ő még nem mondta azt, hogy hú most ezt ő szúrta el... Mindig én vagyok a hibás, a kevés szex miatt is, mert hogy mindig b@#aszogatom és nincs kedve hozzám... Ilyeneket kérek tőle : ebéd után tegye a tányérját a mosogatóhoz, vagy törölje le az asztalt mert körbe eszi a tányért, ruháit ne szórja szét...
2021. jan. 21. 19:34
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom :/ Ez így nagyon nem oké.

Mióta vagytok együtt, ha publikus?

2021. jan. 22. 11:51
 28/51 A kérdező kommentje:
4 éve, másfél éve házasok.
2021. jan. 22. 12:34
 29/51 anonim ***** válasza:
Nyomozni fogsz utána?
2021. jan. 22. 15:03
 30/51 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Nem is tudok, nem is akarok. Van más probléma is köztünk. A válást fontolgatom. Én szeretnék már végre babát, ő még nem. Van egy drága hobbija, arra költi a pénzt, félretenni nem igazán tud. Én meg egyedül nem szeretnék babát vállalni. Hiába teszek félre, ha hónap végén mindig én vásárolok mert nincs kaja...
2021. jan. 22. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!