Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent, engem les?

Figyelt kérdés

Férjem egyik kolléganője már többször bejelölt Facebookon, a jelölést azonnal visszavonta mindig. Gondolom, mert véletlenül jelölt be, hiszen nem ismerjük egymást, meg nem is találkoztunk soha. Csak az adatlapja alapján derült ki, hogy egy helyen dolgoznak férjemmel. Kérdeztem férjemet ő ki, azt mondta valami adminisztrátor. Nem tudom, a nő miért nézegeti az adatlapom.

Csak túllihegem, vagy akár jelenthet is valamit? Férjemnek nem mondtam, hogy kicsit már feltűnő, mert amikor másodszor bejelölt a nő és vissza is vonta, akkor is kérdeztem férjemet, de letudta annyival, hogy ő nem tudja miért nézeget engem a másik nő, és ha engem ez érdekel, akkor kérdezzem meg őt...

Az emberek miért nézik a másik nő adatlapját? Úgy tűnik rendszeresen...

2021. jan. 20. 19:47
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
9es vagyok pont így történt és ezt mondta a húgomnak is,azért vonja vissza mert nem meri bevallani ,de satuba tartotta a férjet ezzel zsarolta,hogy elmond mindent.De lehet nálatok nem így van,lehet csak egy idióta.
2021. jan. 20. 21:41
 12/51 anonim ***** válasza:
100%
Ja még annyi,hogy akkor derült ki mikor elkezdte kritizálni és durván viselkedett vele,na akkor vallotta be a kedves férj a szeretőt,kiderült az aki jelölgette meg visszavonta.
2021. jan. 20. 21:44
 13/51 A kérdező kommentje:
A nő az adatlapja szerint egyedülálló. Szerinted azért jelöl be engem, hogy rákérdezzek férjemnél, aki ebből tudja, hogy a nő figyelemfelhívást játszik, és a férjem pl hagyjon el? Vagy nem értem
2021. jan. 20. 21:52
 14/51 anonim ***** válasza:
96%

Lehet,nem tudom,de a húgomnál is egyedülálló volt és egy pszichopata.

Azért jelölgette,mert mint kiderült borítani akart és ezzel zsarolta,hogy mindent elmond,de nem tette,mert csak egy fotel harcos pszichopata.De itt nagyon durva már a történet,mert a gyerekeket is szapulta az a majom meg hagyta neki.

Ismétlem lehet csak bejön neki a férjed,de jobb résen lenni.Szerintem beteges dolog csak úgy jelölgetni valakit aztán meg visszavonni.Valamit akar az tuti.

2021. jan. 20. 22:19
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá,hogy mit akar.
2021. jan. 20. 22:20
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

Elvetemült ötlet, de jelöld be te. Lehet elrettented vele.

Bármit is akar, menj elébe. Ha nem akar semmit, akkor semmi gond, visszajelöl, és boldog ismerősök lesztek. Ha meg a férjedre pályázik, jobb ha látja, hogy határozott vagy.

2021. jan. 20. 22:28
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Én a 3. után már nem bírtam volna ki, hogy ne írjak rá hogy megkérdezzem. Azzal nem alázod meg magad ha megfogalmazod neki a kérdést hogy milyen okból jelöl többször, majd vonja vissza azt. Inkább rá nézve lenne megalázó, ha csak csekkolgat és véletlen jelöl be.
2021. jan. 20. 22:41
 18/51 anonim ***** válasza:
100%
Írnod kellene neki. Persze, nem azt, hogy mit akar a férjedtől, hanem amit az előző válaszoló írt. Négyszer? Ez már elég gyanús.
2021. jan. 21. 03:49
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi jelölésnél és visszavonásnál már én is írnék egy kedvesen érdeklődő levelet, hogy mi az oka annak, amit csinál. Nem kell semmit írni a férjedről.
2021. jan. 21. 08:32
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kérdezz rá és nagyot fog nézni. Ennyi “véletlen” már nem létezhet...

A férjed amúgy nem viselkedik furcsán veled ebben az időszakban?

2021. jan. 21. 08:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!